martina_sk
Administrator
ne mogu oni samo tako povećati kvotu. vjerujete mi, to se neće desiti. i za ovu kvotu su se namučili.ja mislim da ce na kraju upisat svi koji su spremni platit taj iznos
ja mislim da će ove godine upasti ljudi do prosjeka recimo 3,3, a sljedeće i niže. ne bih rekla da ima tako puno ljudi s dobrim ocjenama a da nisu nastavili već negdje drugdje studirati ili da nisu krenuli iznova na neki drugi faks. vidjet ćemo..Mislim da na ovim prvim upisima na specijalistički studij nikome s prosjekom ispod 3,5 nece biti bas lako upisati zbog koncentracije kvalitete i broja ljudi koji su svih tih proteklih godina završavali studij. Iduce godine ili onih poslije mislim da bi netko sa prosjekom npr. 3,3 vrlo lako mogao upasti i u redovne ali na ovim prvim upisima nisam baš siguran. Kaj vi mislite o tome?
da, nažalost je tako. već smo tu temu raspravilida li to znači da se onome tko je prošle ili pretprošle godine upisao jednogodišnji specijalistički stručni studij u Rijeci ili Splitu (ne znam gdje je još u međuvremenu uvedeno) priznaje naziv stručni specijalist izjednačen sa VSS-om, a mi drugi moramo za isti naziv studirati dvije godine??