Horiemon
Kronično vaš, 0-24
znači, ima polaganja i pred komisijom?a najteži ispit je na razini obiteljskog prava
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
znači, ima polaganja i pred komisijom?a najteži ispit je na razini obiteljskog prava
Zvala sam referadu za sve one koji nemaju prijepis ocijena mogu ga dobit u referadi i to na način da na stranicama pravo.hr - obrasci isprintaju OBOSTRANO 2 obrasca za prijepis ocijena i sami ga popune. Potrebno je uplatiti 150,00 kn na račun koji je naveden na stranici faksa s tim da u poziv na broj upisu 10-12. U referadu znači treba dostaviti 2 obostrano kopirana i popunjena obrasca, indeks i kopija uplatnice. Ispis je gotov za par danakad saznaš informaciju vezano uz taj prijepis ocjena, jer to nam vjerojatno treba za upis diplomskog uz Potvrdu koju smo dobili, javi što si saznala. Samo rekla bih da ćemo to onda i platiti ako tražimo prijepis ocjena.
Kad sam ja prošle godine išla po prijepis ocjena, to je izgledalo ovako:Zvala sam referadu za sve one koji nemaju prijepis ocijena mogu ga dobit u referadi i to na način da na stranicama pravo.hr - obrasci isprintaju OBOSTRANO 2 obrasca za prijepis ocijena i sami ga popune. Potrebno je uplatiti 150,00 kn na račun koji je naveden na stranici faksa s tim da u poziv na broj upisu 10-12. U referadu znači treba dostaviti 2 obostrano kopirana i popunjena obrasca, indeks i kopija uplatnice. Ispis je gotov za par dana
potpisujem!Žao mi je kolege Miklje, znam koliko je truda uložio u rad udruge, foruma, organizacije tribina...ne samo njega, i Georga Constanze, gričke vještice i svih ostalih pokretača svih inicijativa
Na kraju krajeva ispada da će rezultat dugogodišnje borbe za specijalistički studij biti da ga neće upisati inicijatori...
Jebi ga, život nije pošten...
Ili da citiram Lenjina "svaka revolucija jede svoju djecu":cry:
Stvarno ne razumijem. Ja sam isto zvala i meni je žena rekla da mogu upisati i da imam 4 predmeta + završni za riješiti pa da se mogu upisati. Čak mi je rekla da obavijestim i druge zainteresirane sa svog faxa da imaju mogućnost prelaska na sveučilišni studij sa tom razlikom i nije spominjala nikakve dodatne predmete. Zaista mi nije jasno kako daju različite informacije. Jesi li joj rekla i smjer koji si završila, možda je to važno? Ja sam završila upravno-ekonomski smjer i rekla sam ženi da je to stručni upravni studij u Zagrebu. Ona mi je toplo preporučila upis i mogućnost stjecanja titule magistra nakon diplomskog.Što se tiče nas prvostupnika javne uprave, rekla je da nije sigurna kako ćemo se moći upisati jer baš i nisu srodni fakulteti, ali da pošaljem prijavu o kojoj će vijeće odlučiti i na temelju koje će oni za nas složiti program malo drugačiji od ovog navedenog, tj. nama bi navodno stavili malo više ispita razlike.
Iskreno, ja imam osjećaj da ona mene uopće nije razumjela dok smo razgovarale, a i neko dijete je kraj nje bilo koje joj je odvraćalo pozornost. Po meni nema smisla uvoditi razlikovni studij i onda ograničavati upis nekim svojim dodatnim kriterijima.Stvarno ne razumijem. Ja sam isto zvala i meni je žena rekla da mogu upisati i da imam 4 predmeta + završni za riješiti pa da se mogu upisati. Čak mi je rekla da obavijestim i druge zainteresirane sa svog faxa da imaju mogućnost prelaska na sveučilišni studij sa tom razlikom i nije spominjala nikakve dodatne predmete. Zaista mi nije jasno kako daju različite informacije. Jesi li joj rekla i smjer koji si završila, možda je to važno? Ja sam završila upravno-ekonomski smjer i rekla sam ženi da je to stručni upravni studij u Zagrebu. Ona mi je toplo preporučila upis i mogućnost stjecanja titule magistra nakon diplomskog.
daaaa rekoh vam, oni ionak imaju ocjene nase u kompu, sretno ))Ljudi moji, pa je li to moguće?! Konačno!
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij
I, jel se to meni čini da ne treba prijepis ocjena za one koji su završili preddiplomski na našem faksu?! Ha!:awesome::whistling:
Sretno svima!
Ljudi moji, pa je li to moguće?! Konačno!
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij
I, jel se to meni čini da ne treba prijepis ocjena za one koji su završili preddiplomski na našem faksu?! Ha!:awesome::whistling:
Btw, link za popis predmeta ne radi - barem meni...
Sretno svima!
I to vam vrijedi i za bolonjce i predbolonjce... Jooooooy to the woooooorld... Ako i ne upadnem, ja vesela zbog drugih...:grin::grin::grin:daaaa rekoh vam, oni ionak imaju ocjene nase u kompu, sretno ))
mislim da ne, inace bi pisao ovjerena kopija bla blajel kopija potvrde o završenom preddiplomskom mora biti ovjerena kod javnog bilježnika ili ne?
PRIJAVE ZA UPIS U PRVU GODINU SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE U AKADEMSKOJ 2013/14. GODINIšta se sve onda treba predati za prijavu?
nisam skužila?!
vidim da ima obrazac prijeve, ali ne kužim šta još uz to.
Tnx!PRIJAVE ZA UPIS U PRVU GODINU SPECIJALISTIČKOG DIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA JAVNE UPRAVE U AKADEMSKOJ 2013/14. GODINI
Prijave za upis u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija javne uprave primaju će se *1. i 2. listopada 2013. od 10 do 12 sati u zgradi Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Gundulićeva 10. *
Obrazac prijave može se preuzeti na http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij ili u repozitoriju (lijevo) ili niže.
*
Prijavi za razredbeni postupak treba priložiti:
a)**** Pristupnici koji su završili trogodišnji stručni upravni studij, odnosno stručni studij javne uprave na Društvenom veleučilištu u Zagrebu, odnosno Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekli 180 ECTS bodova
1.**** presliku svjedodžbe, odnosno presliku potvrde o završenom studiju
2.**** predočiti originalnu domovnicu ili osobnu iskaznicu.
3.**** kopiju vjenčanog lista ukoliko je došlo do promjene osobnog imena
Sve piše...
to i mene brine.Kaj mislite, ima li kakve šanse da sretnici koji upadnu dobe mogućnost plaćanja školarine na rate?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.