Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oni koji završe po starom programu, dobiju i staru diplomu. Ukoliko to žele, mogu uplatiti 300 kn i dobiti potvrdu da su izjednačeni sa prvostupnicima (bcc.) i tražiti da im se to upiše u radnu knjižicu.ljudi, da li netko zna sto smo mi nakon zavrsetka ovog faxa? meni je prijateljica nedavno diplomirala (stari program ) i kaze da su joj u radnu knjizicu napisali Upravni pravik, VŠS.
Ne razumijem uopce tko pije a tko placa tu.Pa sta nismo mi svi koji zavrsimo 3 godine bakalari tj bivsa VSS? tko smo mi nakon ovog faxa?
tocno to. dakle oni bi sada trebali pisati, ako vec pisu, VSS.a cura o kojoj pricam ima samo VŠS u radnoj knjizici.Eh da tko može to definirati VŠS ili VSS, upravno pravo je bilo VŠS, ali toga sada nema sada je sve VSS, ali u natječajima ne bi smjelo to pisati već stručni prvostupnik, ali zašto onda u zagradi zna stajati kraj toga VŠS... Hmmmm
Samo 9, meni su rekli 14 i da je 9 vrlo teško, mada neznam u kojem rangu, da li u rangu sJa sam upisala 1995.g. diplomirala 1998.g. -Pravni fakultet, upravni studij,
a u 7/2009 ponovno diplomirala na Društvenom veleučilištu, nakon polaganja ispita razlike.
Za razliku sam imala 9 ispita + diplomski.
Meni je građansko bilo posebno zanimljivo, jedan od dražih ispita...ali ako je razlika kao Opća teorija prava i države odmah me ubijte:confused2:.ona je diplomirala 2009, koliko sam ja shvatila..tako da je vjerojatno nije zahvatila bologna pa samim time je imala i manje razlikovnih ispita. no, neka me ispravi kolegica ako griješim..
šta se tiče tih teških 9 ispita, pojma nemam koji bi to mogli biti.. ako si položila radno i građansko čisto sumnjam da ti je išta ostalo tako posebno teško. nemoj previše slušati ostale i obeshrabrivati se..
ma ja ću sad spremati građansko i iako znam da zahtjeva vremena mislim da će biti najzanimljiviji ispit..tako da je i pojam "težine" relativan..kako kome.Meni je građansko bilo posebno zanimljivo, jedan od dražih ispita...ali ako je razlika kao Opća teorija prava i države odmah me ubijte:confused2:.
Odlučih definitivno, dolazim u Zagreb sljedeći tjedan i u ovim poznim godinama :laughing: postajem studoš!!
Koliko ispita i koliko tisuća kuna je komunikacijski menadžment u Zaprešiću?14 ispita + diplomski sam imala ja jer sam diplomirala prije 1990. U 5. mjesecu sam diplomirala i sad nema specijalističkog! Pa sam zato upisala komunikacijski menadžment u Zaprešiću, pa barem neka korist od tih 14 ispita!!!
To je specijalistički diplomski stručni studij koji traje 2 godine i stječe se 120 ECTS bodova i zanimanje stručni specijalist komunikacijskog menadžmenta.Koliko ispita i koliko tisuća kuna je komunikacijski menadžment u Zaprešiću?
To je stručni diplomski studij, predpostavljam, dakle po završetku si što - specijalist komunikacijskog menadžmenta?
Molim te, napiši sve što znaš, po tvom mišljenju, hoće li ovo naše 'rvacko tržište rada ikad prepoznati jedno takvo zvanje?
Tnx unaprijed.:unsure::confused2:
Bolonjcima koji završe ovaj fax, u radnu knjižicu se upisuje_ stručni prvostupnik javne uprave, i stečeni 180 bodova i to je to.ljudi, da li netko zna sto smo mi nakon zavrsetka ovog faxa? meni je prijateljica nedavno diplomirala (stari program ) i kaze da su joj u radnu knjizicu napisali Upravni pravik, VŠS.
Ne razumijem uopce tko pije a tko placa tu.Pa sta nismo mi svi koji zavrsimo 3 godine bakalari tj bivsa VSS? tko smo mi nakon ovog faxa?
da za bolonjce je jasno. tu je pitanje za stari programBolonjcima koji završe ovaj fax, u radnu knjižicu se upisuje_ stručni prvostupnik javne uprave, i stečeni 180 bodova i to je to.
Nema VSS ili VŠS! Upravo prošli tjedan to obavila pa znam.
Naravno ovima s prava se piše 240 bodova itd...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.