AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Diplomski odnosno specijalistički studij

eva5

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
A kaj se vi toliko čudite svemu ovom, pa ovo je prva godina upisa i normalno je da neke stvari nisu uhodane. Na upisima sljedeće godine ili za dvije godine biti će bolje i stvari će biti lakše. U Rijeci su upisi prošli bez problema jer su uhodani, a s obzirom da ste odabrali Zagreb tako je kako je. Kad je bila prva godina državne mature klinci koji su polagali tu godinu su isto pišali krv da bi onda onima sljedećima bilo lakše jer su škole skužile gdje su pogriješili i to ispravile.
I kaj toliko pričate kaj bu bilo kad bu bilo, toliko ste tu smeća napisali da treba zatvorit ovaj forum a tek onda Jakuševac.
Šta ste se svi toliko nabrijali na ovaj komentar? Kolega studirao u Gudnlulićevoj i zna kako stvari stoje. Mene bi stvarno začudilo da su objavili rezultate kako su i prvotno rekli. Pa svi koji smo tamo studirali znamo kako funksionira faks, od referade,prijava ispita do profesora. Na zalost izgleda se nista nije promjenilo s godinama od kad sam zavrsila.
A sta se tiče Koprića i njegove izjave da nema poklanjanja ispita... Smatram da bi velika večina studenata koji su položili neki ispit s 2, za isto znanje na nekom drugom faksu dobila minimalno 4.
I stvarno ljudi, čuvajte živce, mislim da su nekom zamirisali novci pa će povisit upisne kvote

koka

da.
Specijalistički diplomski stručni studij javne uprave - rang lista i obavijest o upisima

Pristupnici koji su ostvarili najmanje 248,4 bodova imaju pravo upisa u statusu redovitog studenta.

Pristupnici koji su ostvarili najmanje 240 bodova imaju pravo upisa u statusu izvanrednoga studenta.

Upisi će se provesti u četvrtak, 17. listopada 2013. prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranici.

Žalbe se mogu podnijeti do ponedjeljka, 14. listopada 2013. do 12:00 sati, u G10 soba 8/I. kat

Znaci ovi ispod 240 cekaju iducu godinu?

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dobro je ajde ipak. Dočekali smo i Godota.
Nisu povećali kvotu, a pisalo ih je tako malo sa drugih fakulteta-zbog čega im je toliko trebalo onda?
A da, vikend & ostalo.
E, formula je bila najavljena kao prosjek+100 X 20.
Da li se mjenjala u međuvremenu, ne znam.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dobro je ajde ipak. Dočekali smo i Godota.
Nisu povećali kvotu, a pisalo ih je tako malo sa drugih fakulteta-zbog čega im je toliko trebalo onda?
A da, vikend & ostalo.
Da li se mjenjala u međuvremenu, ne znam.
daj mi pojasni još malo tu forumulu, malo mi nema smisla, il mi nejde matematika? npr. netko s prosjekom 4.2+100=104,2X20=2084... ???

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nije ni meni jasan izračun bodova jer frendica i ja imamo na onom suplementu isti prosjek u decimalu, a na listi različito???

ruskica

ni meni očito ne ide matematika :) čini mi se da je plan i bio da nitko s drugih fakulteta nema šansu ovdje upasti, jer su osmislili takav način vrednovanja da je gotovo nemoguće upasti... ne kužim čemu samo taj prijemni kad nitko od nas s drugih sveučilišta nije upao..

Tončica

3. Postupak

Na specijalistički diplomski stručni studij Javna uprava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu se upisati sljedeće kategorije pristupnika po sljedećem postupku:

a) <!--[endif]-->Pristupnici pod 1.a bez polaganja razlikovnih predmeta, uzimanjem u obzir njihovog uspjeha na stručnom studiju. Za razredbeni postupak zbraja se broj ECTS bodova s prosječnom ocjenom na studiju pomnoženom faktorom 20.

b) <!--[endif]-->Pristupnici pod 1.b s polaganjem određenih razlikovnih predmeta nakon upisa, a prije polaganja ispita na specijalističkom diplomskom stručnom studiju, uzimanjem u obzir njihovog uspjeha na stručnom studiju. Za razredbeni postupak zbraja se broj ECTS bodova s prosječnom ocjenom na studiju pomnoženom faktorom 20.

c) <!--[endif]-->Pristupnici pod 1.c s polaganjem određenih razlikovnih predmeta nakon upisa, a prije polaganja ispita na specijalističkom diplomskom stručnom studiju, uzimanjem u obzir njihovog uspjeha na stručnom studiju i polaganjem prijemnog ispita. Za razredbeni postupak zbraja se broj ECTS bodova s prosječnom ocjenom na studiju pomnoženom faktorom 10. Pristupnici polažu prijemni ispit s 30 pitanja, na kojem se može steći maksimalno 30 bodova.

ruskica

to znači da svi sa prosjekom od 3,0 su upisali, svi ispod toga nisu. hvala kolegice

a ja s prosjekom 3,84 nisam upala.. vjerojatno jer sam završila studij u osijeku.. baš lijepo.. da sam znala da me sama činjenica što nisam studirala u zagrebu diskvalificira u samom startu ne bi uopće ni pokušavala..

koka

da.
to znači da svi sa prosjekom od 3,0 su upisali, svi ispod toga nisu. hvala kolegice
to znaci i da ovi s prosjekom ispod 3,0 nemaju sto vise dolazit na ove stranice i nadati se danas sutra/iduce godine upisu (medju kojima sam i ja)...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks