Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
super! već sam mislila kako ću biti sama. kako napreduješ? ja sam prošla jednom onu skriptu i sad bih se kao trebala ozbiljnije primiti učenja. da li možda znaš kad nam je ispit?ja idem na rok u 3.mjesecu
ja sam prošla tu od profesora skriptu i samo sam malo pogledala u zakon jer mi neke stvari nisu baš sjele.pa ja ucim po onoj od 30 str.i Zakon o gradnji...a sutra cu ic vidjet kad je ispit pa ti javimtrebala bi se i ja ozbiljnije primit pa idem...aj možda nam se posreći
![]()
ja sam prošla skriptu 2 puta i nije mi baš sve sjelo :confused2: reci mi molim te ako se sjećaš nekih pitanja. što predlažeš oko čega se treba najviše fokusirati?Ja sam bila na ispitu u 2. mjesecu. Pita dosta pitanja, pomogne tu i tamo. Nije pretesko ni stresno, ali ne mozes mu bas nista ne znati. Moze se uciti po skriptama, a zakon malo procitati iako je meni taj zakon koma..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.