AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Bok jucer nas je na ispitu iz javnog menadzmenta bilo 6. Sve smo prosle osim jedne kolegice.
Mene je pitao upravljanje putem trzista (posebno objasni vaucere), pojam posdcorb i javne povelje (sto je to, kako su nastale, koja je najpoznatija i navedi nacela). Kolegicu sa mnom je pitao razlike izmedju javnog i privatnog sektora, negative posljedice outsoursinga vezano za osoblje i paradokse.

U drugim grupama sam cula od kolegica da je ispitivao wilsona, dihtonomija uprava, kulture vodjenja.

Bio je dobro raspolozen, ugodno iskustvo. Cak je bio i darezljiv sa ocjenama tako da smo kolegica i ja dobile 4 :D

mis1988

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li je netko imao seminar na temu Zaposlenost u javnoj upravi -stanje, problemi i reforme?

Hvala unaprijed

koni

Seminaristi,
da li uz ovakvu uputu:
"Vaš je zadatak:
1. Pripremiti seminarski rad dužine oko 15 stranica (poštivanje svih pravila uređivanja teksta i citiranja)
2. Izložiti rad drugim kolegama u trajanju od 30-tak minuta (poželjno korištenje PPP prezentacija)
3. Potaknuti kolege na diskusiju i sudjelovati u samoj diskusiji.
Kod pisanja seminara kao i kod pripreme izlaganja obavezni ste koristiti i dodatnu literaturu (minimalno još 5 dodatnih izvora), dakle izlaganje se ne smije sastojati samo u reproduciranju dostavljenog teksta."

još i moramo i uvesti seminarski rad i koliko primjeraka rada treba izraditi?
tnx

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Seminaristi,
da li uz ovakvu uputu:
"Vaš je zadatak:
1. Pripremiti seminarski rad dužine oko 15 stranica (poštivanje svih pravila uređivanja teksta i citiranja)
2. Izložiti rad drugim kolegama u trajanju od 30-tak minuta (poželjno korištenje PPP prezentacija)
3. Potaknuti kolege na diskusiju i sudjelovati u samoj diskusiji.
Kod pisanja seminara kao i kod pripreme izlaganja obavezni ste koristiti i dodatnu literaturu (minimalno još 5 dodatnih izvora), dakle izlaganje se ne smije sastojati samo u reproduciranju dostavljenog teksta."

još i moramo i uvesti seminarski rad i koliko primjeraka rada treba izraditi?
tnx
Oprosti, ali odkud ti to? Mi redovni studenti imamo iz seminara za napisati oko 4, 5 strana odnosno oko 8 000 do 10 000 znakova.....

koni

Tu uputu sam dobila od Romee Manojlović na mail jer nisam bila osobno na podjeli tema . Meni se to činilo puno puno previše . Pogotovo što vidjela da su prošle godine redovni isto trebali napisati 4-5 strana. Ne znam kako je bilo s izvanrednima.
Najbolje da se uputi mail Romei i pita.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Tu uputu sam dobila od Romee Manojlović na mail jer nisam bila osobno na podjeli tema . Meni se to činilo puno puno previše . Pogotovo što vidjela da su prošle godine redovni isto trebali napisati 4-5 strana. Ne znam kako je bilo s izvanrednima.
Najbolje da se uputi mail Romei i pita.
romea nije naš mentor nego petra đurman.. a ona nam je dala sasvim druge upute tako da...a ja sam već imala izlaganje 10.12. i imala sam oko 9 000 znakova odnosno 4 strane i rekla je da je to u redu i svi ostali su više manje tako napisali....

koni

Hvala na informacijama . Očito Romea ima drugi način rada i kriterije što je loše po nas koji smo kod nje.

koni

Molila bih izvanredne koji su seminaristi da napišu kakvu su oni dobili uputu za seminar. Da li je ista koju sam i ja dobila i navedena je par postova gore?

MartinaJ

Ja sam izvanredi, mentorica mi je Petra Đurman i dobila sam istu uputu za pisanje seminara, što mi nikako ne ide u glavu, kako uz posao, rokove i sve ostalo, napisati još i seminar od 15-ak strana, prezentacije i prezentirati ga pred drugima. :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks