Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Molim Vas kada prof. Majstorovic ima konzultacije???unaprijed puno hvala
Potrebna je i druga jer u ovoj što si je nabavio nema djela iz matičarstva koje je važno, jer ti praktički ispit ne prođe a da ne dobiješ pitanje iz matičarstva.dali netko zna!!!
nabavio sam knjigu Alinčić, M.; Hrabar, D.; Jakovac-Lozić, D.; Korać Graovac, A.: Obiteljsko pravo,
e sad pitanje je: jel mogu samo iz nje učiti ili mi treba i ona druga knjiga na popisu (Hrabar, D.; Korać, A.: Obiteljsko pravo s matičarstvom)
skripta od 39 strpo čemu ste učili ?
Piše nekoliko postova unazad :na što se točno misli kad u vodiču piše da iz knjige obiteljsko pravo treba znati odgovarajuće dijelove? koji su to točno dijelovi? i isto to piše za obiteljski zakon?
pa ako netko zna please :happy:
i da onu drugu knjigu ob.pravo s matičarstvom treba cijelu znati,jel? hvala
imaš neku skripticu tanku u skriptarnici i super je.malo još škicneš na internet i pročitaš to sve iz zakona jednom i to je to. ja naučila za tjedan dana ,a učila nešto sitno svaki dan i dobila 4.najzanimljiviji ispit-bar meni i profa ne štedi na ocjenama.ne znam šta ti je ostalo,ali ja bi preporučila za prvi rok u 1 mj.učiti neki teži ispit ili paralelno polagati obiteljski i još jedan jer je šteta potrošiti mjesec i više dana za ovakav jednostavan ispit.helo!pozdrav svima...pripremam ovaj ispitić sa sljedeći rok.pa me zanima da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? i dali moramo u detalje učit Zakon o državnim maticama,Obiteljski zakon i Zakon o osobnom imenu...kako ste vi učili?raspišite se čitam malo postove pvdje i skužila sam da je ispitić lagan
uci po skripti iz skriptarnice, posvojenje po zakonu jer se nesto mijenjalo, i posredovanje prije razvoda takoder po zakonu, sve ostalo ti je dobro napisano u skriptihelo!pozdrav svima...pripremam ovaj ispitić sa sljedeći rok.pa me zanima da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? i dali moramo u detalje učit Zakon o državnim maticama,Obiteljski zakon i Zakon o osobnom imenu...kako ste vi učili?raspišite se čitam malo postove pvdje i skužila sam da je ispitić lagan
Bilo bi dobro da paralelno prođeš sa skriptom zakone i knjigu, i eventualno nadopišeš nešto, a poslije samo po skripti uci, a sto se tiče posredovanja, ljudi automatski padaju na tome, jer u skripti piše samo kada dolazi do posredovanja a kada ne, a profe pitaju često i svrhu i sto je posredovanje i odmah se vidi tko je učio po skripti, pa se treba to nadopisati iz zakona.helo!pozdrav svima...pripremam ovaj ispitić sa sljedeći rok.pa me zanima da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? i dali moramo u detalje učit Zakon o državnim maticama,Obiteljski zakon i Zakon o osobnom imenu...kako ste vi učili?raspišite se čitam malo postove pvdje i skužila sam da je ispitić lagan
istina, ispit je dosta lagan! meni su dosta pomogle bilješke s predavanja jer sam tak znala na što se trebam naročito koncentrirat. ne trebaš u detalje učit zakon o državnim maticama, o tome moraš znat ono najvažnije kao i kod zakona o osobnom imenu. bilo bi pametnije da skriptu ostaviš za ponavljanje jer u skripti nemaš dijelove gradiva koje profa pita pa tak nije baš pametno uzimat skriptu prije. ja sam učila sve po obiteljskom zakonu, koncentrirala se na ono što imam u bilješkama i svve lijepo položila od prve.:wink5:helo!pozdrav svima...pripremam ovaj ispitić sa sljedeći rok.pa me zanima da li je dobra ova skripta iz skriptarnice? i dali moramo u detalje učit Zakon o državnim maticama,Obiteljski zakon i Zakon o osobnom imenu...kako ste vi učili?raspišite se čitam malo postove pvdje i skužila sam da je ispitić lagan
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.