AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Obiteljsko pravo s matičarstvom

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zna li netko kojih 5 najvažnijih definicija moramo znati , tako nesto je prof.spominjala na predavanju?

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
zna netko koja je razlika između izvatka i potvrde ?
izvadak sadrzi SVE bitne podatke upisane u drzavnu maticu, a potvrda samo POJEDINE upisane podatke ili pojedine cinjenice koje proizlaze iz tih podataka...

123

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Iskustva s današnjeg ispita kod prof. Majstorović odlična.Trudi se pomoći. Ako baš nikako ne može iz tebe izvući odgovor, tek onda ruši.Ja sam dobila 4.Kolega koji je bio s mnom isto. Cure prije nas su prošle, mislim da su bila dva pada.

123

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo i pitanja od jučer: o skrbništvu- tko može biti skrbnik, vrste skrbništva, obveze, odgovornosti skrbnika; postupak posredovanja kod razvoda braka- opisati,preventivne mjere za zaštitu djece, tko vrši nadzor roditeljske skrbi, osobno ime, poništaj braka- nabroji razloge, tko može tražiti.

Lorena93

Postoji li mogucnost da ispit bude neki drugi dan da nije ponedjeljak... Prije je bilo za vrijeme konzultacija ispitivanje, ne znam sad kak to sa studomatom, smije li ona staviti neki drugi dan i kad je inace ispit(sati)

tina4

Postoji li mogucnost da ispit bude neki drugi dan da nije ponedjeljak... Prije je bilo za vrijeme konzultacija ispitivanje, ne znam sad kak to sa studomatom, smije li ona staviti neki drugi dan i kad je inace ispit(sati)
na proslom roku je navodno bilo svakak, i u pon cak do 19 sati i u uto popodne, ovisi o broju prijavljenih i njenim obvezama. ali prof je stvarno ok i ako neces moc u pon mislim da nebi bio problem kad bi joj poslala mail ili (sigurnije) nazvala ju, ili eventualno kad bi mogla doc u neku grupu koja prije odg da se dogovorite... sigurna sam da bi se dogovorile :)

Lorena93

na proslom roku je navodno bilo svakak, i u pon cak do 19 sati i u uto popodne, ovisi o broju prijavljenih i njenim obvezama. ali prof je stvarno ok i ako neces moc u pon mislim da nebi bio problem kad bi joj poslala mail ili (sigurnije) nazvala ju, ili eventualno kad bi mogla doc u neku grupu koja prije odg da se dogovorite... sigurna sam da bi se dogovorile :)
Hvala ti puno, vratila si mi nadu da cu ipak nesto usjet dat:D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks