Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
informatička radionicamoze mi netko reci dali su obavezna predavanja za izvanredne studente 3. god???
hvala!
uredbu o natpisnoj ploči i zaglavlju akta tijela državne uprave,lokalne .područne regionalne i mjesne samouprave,te pravnih osoba koje imaju javne ovlastikoju uredbu treba ponijeti danas na vježbe iz postupka?
11. siječnja, s nomotehnikom u 16:30, mada je Šikić nešto pričao da će održati predavanje sad u četvrtak 7. siječnja...jel mi netko moze reci kada pocinju predavanja za trecu godinu ??? :/
pala si na komisiji?onda imaš tri mjeseca zabranu...može li mi netko reci koliko se mora cekati na ponovni ispit nakon komisije?
Prof je održao predavanje ali nas je toliko bilo da nismoa imali vježbe pa je samo dijelio potpise...predlažem ti da odeš na konzultacije..Molila bih malu pomoć, iako znam da tema možda ne spada tu, ali ako je netko bio na informatičkoj radionici za izvanredne studente, što se tamo radilo i što je cilj, odnosno što se traži na ispitu, jer ja nisam mogla doći na radionicu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.