Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dakle, ostao mi je predmet iz ljetnog semestra... i po tome, ja sad plaćam samo upisninu i do veljače ga moram polozit, u protivnom ga tek plaćam?I kod mene je identično. Ne nudi komparativne političke sustave jer je to ispit iz ljetnog semestra kojeg moramo položit do veljače u protivnom ga moramo ponovno upisat prilikom upisa ljetnog semestra . Više o tome imaš u temi o upisima.
Prošle godine sam ja u 09 mjesecu platila sve ispite koje do tad nisam položila, a upisala sam ih u toku akademske godine bez obzira iz kojeg semestra bili. Plus upisninu naravnodakle, ostao mi je predmet iz ljetnog semestra... i po tome, ja sad plaćam samo upisninu i do veljače ga moram polozit, u protivnom ga tek plaćam?
tako je. sad ga ne upisuješ i ne plaćaš a ako ga položiš do upisa u ljetni semestar ne moraš ga tad platiti.dakle, ostao mi je predmet iz ljetnog semestra... i po tome, ja sad plaćam samo upisninu i do veljače ga moram polozit, u protivnom ga tek plaćam?
Jel ti studomat dozvoljava upis?i ja imam isti slučaj,ja sam položila samo politologiju,a ostao mi eup i uljup. sad neznam jel mogu ta dva upisat u zimskom ili uljp miram i ljetnom?
imam ukupno 34 boda. koliko bodova mogu upisat sad u zimskom semestru?
Jel ti studomat dozvoljava upis?
To još nitko nije definirao, sve je to kao ima posljedica ali ih nitko ne navodi. Mislim da možda ništa od tih famoznih sankcija ali se ne usudim provjeriti pa idem na predavanja koliko stignem. Nemam pojma kada će se i gdje dijeliti potpisi pa ako netko zna neka napiše. Hvala.Kolege izvanredni, postoje li neka "sankcija" u slučaju da ne prikupimo neki od potpisa? Nemogućnost polaganja ispita ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.