AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Predavanja za izvanredne za lokalnu su već bila,ako na to misliš...A za redovne nemam pojma...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prvo predavanje za 3. godinu
počinje 03.03.
u 10:50 h
vježbe iz UPP

e-uprava je u četvrtak, u 10:50 h
lokalna samouprava je u petak, u 8:50 h
ostalo nisam zapamtila

aneri

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako netko zna kad je predavanje iz socijalne politike za redovne studente neka javi! Hvala!

[admin]Raspored pradavanja za redovne studente lll. godine je na portalu.[/admin]

Preformulirat ću pitanje.. U rasporedu za III. godinu, za II. semestar, nema socijalne politike.. Nije dovoljno ljudi upisalo taj izborni predmet da bi bilo predavanja ili... Pa ako netko nešto zna.. Bila bih zahvalna..:wink5:

miroslav

Neka netko javi kad je predavanje iz predmeta Civilno društvo i javna uprava!!! hvala...

[admin] Raspored predavanja za redovne studente lll. godine je na portalu. [/admin]

Ivy

Admin
Baš čitam Statut DVZ-a
i reko ovaj clanak moram podijeliti sa vama.
Sigurno da netko putuje na tu praksu pa zasto ne bi iskoristio ovu mogucnost.
Da putujem ja sigurno bi

Članak 97.
(1) Studentima se može odobriti jednokratna nagrada kao naknada za troškove prijevoza u vrijeme obavljanja stručne prakse.
(2) Visinu naknade određuje Upravno vijeće u skladu s pozitivnim propisima.

aneri

Predavanja iz lokalne samouprave od početka II semestra je držao Đulabić, bez potpisivanja, nije obvezno. Al sam čula da je navodno od prošlog tjedna Koprić preuzeo, s potpisivanjem. Ako ima netko da zna jel to točno.. Hvala

Tommy

moze li mi netko reci sto da napravim u ovoj situaciji, dosad sam bio redoviti student, ali sada cu morati upisati parcijalu 3 godine kao izvanredni jer imam 34.5 ECTS bodova, zanima me sto da upisem i dali bi mogao upisati medunarodni smjer, tj. dali moram kao izvanredni cekati da redoviti popune smjerove koje zele, a ja mogu kao izvanredni razliku onoga sto ostane, ili mogu birati, i drugo pitanje dali moram dolaziti na predavanja kao izvanredni i kakve su razlike izmedu redovnih i izavnrednih sto se tice predavanja i ispita, vjezbi, seminara, itd.

elamica

molim pomoć!

Ukoliko izvanredni student ne može dolaziti na informatičku radionicu,
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???

Hvala!

Nela

moze li mi netko reci sto da napravim u ovoj situaciji, dosad sam bio redoviti student, ali sada cu morati upisati parcijalu 3 godine kao izvanredni jer imam 34.5 ECTS bodova, zanima me sto da upisem i dali bi mogao upisati medunarodni smjer, tj. dali moram kao izvanredni cekati da redoviti popune smjerove koje zele, a ja mogu kao izvanredni razliku onoga sto ostane, ili mogu birati, i drugo pitanje dali moram dolaziti na predavanja kao izvanredni i kakve su razlike izmedu redovnih i izavnrednih sto se tice predavanja i ispita, vjezbi, seminara, itd.
možeš upisati što hoćeš, ne moraš ništa čekati
ne moraš dolaziti na predavanja, osim ako hoćeš
izvanredni imaju organizirana predavanja tijekom godine
predavanja su popodne i iz jednog predmeta traju recimo tjedan dana
a redovni imaju cijelo vrijeme predavanja
e sad ne znam kako je s ispitima ali mislim da možeš na ispit prije nego prođe predavanja za taj jedan predmet(ali to provjeri još!!), dok redovni mogu na ispit tek kad oslušaju predavanje

elamica

molim pomoć!

Ukoliko izvanredni student ne može dolaziti na informatičku radionicu,
postoji li neki drugi način za to. npr. konzultacije ili se baš mora dolaziti u terminu koji je na oglasnoj???

Hvala!

Ribica

Ja sam upisala ove godine parcijalu 3. što znači da su mi ostali ispiti s druge i izvanredni sam student, kako sad to ide s vježbama. Dal ja mogu dobiti ocijenu iz njih prije nego rješim ispite s druge godine? Ili?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks