AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

adri01

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koji dio abecede je bio kod gotovca na ovom roku? i koji dio abecede ce opet doc na njega na roku 15-og?

mape5

Super Moderator
koji dio abecede je bio kod gotovca na ovom roku? i koji dio abecede ce opet doc na njega na roku 15-og?
danas je kod njega bio m p i š

Jel mi moze neko rec kak gotovac pita pitanja iz ravniceve knjige kad nije u obveznoj literaturi za ispit i jel ima netko skriptu od crniceve knjige ili barem te stranice koje trebaju isfotokopirane
kak nije dio obvezne literature kad je? pogledaj si ponovno obveznu litertaturu za R i S za javnu upravu na Katedri za radno i socijalno pravo

Sumnjam ja baš da bi profesor pitao nekaj kaj nije dio literature
;)

malimaio

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kak nije dio obvezne literature kad je? pogledaj si ponovno obveznu litertaturu za R i S za javnu upravu na Katedri za radno i socijalno pravo

Sumnjam ja baš da bi profesor pitao nekaj kaj nije dio literature
;)[/QUOTE]

A ja citam i citam ponovo i ispocetka i ne pise nista, ne znam mozda ja krivo citam :/

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, oni koji odgovaraju kod profesorice Vukorepe mislite li da bude pitala knjigu iz Osnova radnog prava od Ravnića, učite li to? Profesorice nije bilo neko vrijeme pa neznam jel će to pitati ili da više pažnje obratimo na zomo i zozo, uz zor naravno?

L-girl

Nekako mislim da će prof. Vukorepa se uskladiti sa svojim kolegama sa katedre (koji su počeli detaljnije ispitivati knjigu) i ona ubaciti pokoje pitanje iz knjige ugl nije na odmet proučiti, kolko sam po pitanjima sa ovog roka vidla vrte se pitanja iz knjige o slobodi rada, pravu na rad, vrsti radnog prava, izvorima radnog prava i o MOR-u (osnivanje, ciljevi, djelatnost, tijela i konvencije), iako se i ja nadam da neće previše piliti po knjizi, dovoljno kaj imamo zakona ko u priči :/

mape5

Super Moderator

bojana_kc

Jel bio tko kod vukorepe danas? Moze pitanja?
Bila sam ja. Nisam prošla. Pitanja koja sam izvukla su osnovna mirovina, dužnost poštovanja propisa u svezi s radnim odnosom, i teorije o pravnoj naravi kolektivnog ugovora. To nisam znala. Na osnovnu mirovinu sam odgovorila polovično, i rekla je da nema smisla da me dalje pita više. Pitala je i osobne bodove i rekla je da treba i učiti i sa nekih prezentacija uz zakon. Za pojam za koji se izvuče pitanje mora se znati apsolutno SVE. Cura koja bila samnom nije isto prošla. Njeno pitanje se nesjećam točno, ali iz ravnićeve knjige. Čini mi se da je nekako prof Grgurev malo blaža.Ugl 3 su hrpe, zor, ravnic i valjda ostalo ili samo zomo neznam točno

L-girl

Jel bio tko kod vukorepe danas? Moze pitanja?
Evo bila kod Prof. Vukorepe, i prošla za divno čudo :) na današnjem roku nas je zbilja dost rušila,od nas recimo da nas je bilo oko 12 samo 4 je prošlo :S bome je krenula i ona knjigu rešetat, 3 kartice( žuta,roza i bijela) i bazira se na ZOR-u,ZOZO i ZOMO i ostali zakoni pogotovo ZODS, i jedna hrpica pitanja je samo knjiga bila. Moja pitanja:Tjedni odmor( pa me pitala kolko još odmora ima), pa iz ZOMO me pitala o poljoprivrednicima i koje oni rizike imaju tak neš i obiteljsku mirovinu i uvjete invalidske imovine, te zakonik i zakon o radu kao izvor radnog prava i tu me pitala još da li spadaju u državne ili profesionalne izvore...ugl profesorica je korektna, da ti vremena da razmisliš i moraš znati bar nešto sa sve tri kartice i pričati što više, čega se god sjetite vezano uz pitanje i to je to...sretno kolege! :)

bojana_kc

Zanima me da li mi moramo učiti i prezentacije sa stranice katedre uz svu moguću literaturu. Gledam o mir.sustavu i vidim da ima toga dosta. ili "samo" možemo po zakonima i onim knjigama?

sufi

Glede tih prezentacija..prof.Grgurev je rekla da sluze da bi bile kao neki vodic studentima da im bude lakse kaj je najbitnije uz neku temu. Te preze zaprav su pratile predavanja, ali je napomenula da nije dovoljno uciti samo iz njih kako su navodno po njenom radili neki studenti i radi istog se dvoumila da li da ih stavi na stranicu..ali da je stavila ipak jer je u radu s studentima dobila feedback da im te preze pomazu. Pa ti prozuji po nekim cjelinama ako imas zeita, a buduci da si vec ucila..mozda i tebi pomogne ;) pa nam pls napisi tvoj dojam jer eto neke ceka to radno ovu jesen :((

ana23.01

Kakve su ovo gluposti na studomatu?? Pogledam u 12 i nešto i piše mi da sam kod Vukorepe u četvrtak i pogledam bezveze još jednom u 13 i odjednom mi piše da sam u utorak kod Gotovca, a već sam bila kod njega na prošlom roku i naravno sad se nitko ne javlja u referadi. Jel se još kome to desilo???

realistica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da dogodilo se to i meni. Prvi put kad sam pogledala sam bila u utorak kod prof Gotovca u 10, drugi put kad sam pogledala sam bila kod prof Gregurev u utorak u 9!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks