AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravni studij u Vodicama

thunder

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok.

Mene zanima jeli upravni studij u vodicama isto kao i u zagrebu. Jel to isti smjer samo drugi grad. znam da je javna uprava u zagrebu dio pravnog fakulteta al me zanima koje su razlike. I jel se moze prebacit na taj fakultet u vodicama.

Hvala

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Moje osobno mišljenje jest da niti jedan nije kao onaj u ZG. Prebaciti se vjerojatno možeš, i priznat će ti dio predmeta. Međutim, niti s jednog upr. studija u hr ne možeš se prebaciti na ovaj u ZG. To isto puno govori. :)
Osobno ne razumijem imperativ da danas svaka općina ima svoje veleučilište i upravni studij.
Ako baš razmišljaš o prebacivanju na "Nešto lakše" moj savjet ti je Split!

schuman

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nažalost, uz inflaciju općina došlo je do još gore inflacije raznih veleučilišta, visokih škola, hrvatskih studija (šta smo mi ostali- bugarski?) specijalističkih studija. Jedini krivac je Ministarstvo tzv, obrazovanja i pseudo znanosti i to famozno vijeće za visoko obrazovanje (instruirani od profesora koji predaju na nekoliko studija i mlate pare do neba).
Zakonski sve diplome su jednake i nitko neće imati benefita od studija u Zagrebu pri zapošljavanju jer ovo nije SAD (koliko ih god nepodnosio mora im se priznati vrednovanje sveučilišta).

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks