AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

muholovac

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Pozdrav, da li netko zna šta i kud ići vezano za one zadatke kod prof.Šuška i prof. Banić..ja to sve napisala..al nisam mogla u 7mj.po ocijenu..pa kome da se sad obratim? piše na oglasnoj ploči da će bit neki termin za nas koji nismo mogli u 7mj al nekako se bojim da od toga ništ...heeepl :S

marina lip

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Može se otić profesoru po ocjenu, samo što je njega malo teže uloviti na faksu. Trebao je jučer imati ispit i konzultacije (zvala sam referadu), ali se nije pojavio. Možda bude drugi tjedan!
Mislim da je malo neodgovorno i bezobrazno što kod njega nikad ne znaš hoće li doći ili ne, pogotovo za nas izvanredne koji nisu iz Zg. i koji rade!

muholovac

istina,ja sam već par puta tako došla da predam onaj zakon a od nejga ni slova..i ono..išla bzvz u zg..ajd jel znaš kad točno on ima konzultacije?

tinach

Pozdrav, da li netko zna šta i kud ići vezano za one zadatke kod prof.Šuška i prof. Banić..ja to sve napisala..al nisam mogla u 7mj.po ocijenu..pa kome da se sad obratim? piše na oglasnoj ploči da će bit neki termin za nas koji nismo mogli u 7mj al nekako se bojim da od toga ništ...heeepl :S
ja sma u istoj situaciji.
pa pričekat ću još 9 mjesec da izvjese taj rezervni rok za upis ocjene, a ako ne onda ću otići do profesora na konzultacije..

Pozojsky

Ja nisam mogla po ocjenu u 7.mj...
pa neki dan zvala referadu...rekla mi ocjenu...i da mogu kod njega na upis...
pošto se ne pojavljuje na svakom ispitu ili konzult...raspitala sam se ...
pa kazu da se sad pred kraj 9.mj pojavi jer sad ipak mora...
nadam se da je to istina...jer ni ja nisam iz zg...
( za one iz zg...preporuka da ostave index kod sanje pa ce mu ona proslijedit
tako meni predlozila )

Adriana

VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE – Upis ocjena za izvanredne studente

Upis ocjena za izvanredne studente kojima ocjena iz Vježbi nije upisana u srpnju, kao i za studente koji su morali ponoviti radove izvršit će se na slijedeći način;

Studenti/ce koji idu na upis ocjene kod ispitivača I. Šuška (I. dio abecede – sova od A – L) mogu doći na upis u četvrtak 23. rujna 2010. u 12:30, G 10, soba 17/I. kat.

Studenti/ce kojima ocjenu upisuje ispitivačica S. Banić (II. dio abecede – sova od M – Ž) dužni su indeks dostaviti u studentsku referadu do petka 24. rujna 2010. Indeksi će se moći podići od utorka 28. rujna 2010.

Studentice Jurčević Maja (04R089) i Landikušić Petra (04I111) moraju ponoviti radove.

muholovac

Jel bio tko danas na upisu ocjena?
Ja bila..i skoro došla iz krapine bzvz jer je prof. očekival da ja znam svoju ocijenu iz zakona..hm..da..ja sam prof. pa bi to trebala znati,ne?! no,ugl..naišla sam na tetu sanju iz referade i ona je imam popis naših ocijena pa me spasila uzaludnog dolaženja u zg..eto..prof.svaka čast!!!

marina lip

Slićna situacija i kod mene, zato sam i pitala je li tko bio! Pomislih da se samo meni takve bedastoće događaju!

Twity

bok svima, jer se meni to ćini ili nema rokova za nomotehniku?
Ak sam ja dobro skužila iz nomotehnike imamo vježbe na kraju kojih moramo izraditi radnju koja se ocjenjuje tak da nam rokovi onda nisu ni potrebni.

nana123

Molila bi nekoga da mi kaže,ako sam izvanredan student,moram li proći te vježba iz nomotehnike te mogu li raditi radove bez da idem na te vježbe?

tinach

Molila bi nekoga da mi kaže,ako sam izvanredan student,moram li proći te vježba iz nomotehnike te mogu li raditi radove bez da idem na te vježbe?
ne moraš ići na vježbe:happy:
kao izvanredan student nemaš obvezu ići na ništa. vježbe tj akte koje ćeš trebati izraditi ćeš dobiti od profesora i onda ćeš moliti nas ostale s foruma da ti pošaljemo svoj rad pa ćeš malo pogledati kako se to piše, malo prokopati o tome, napisati, odnijeti i to je to.. nemaš brige oko toga:wink5:

nana123

hvala najljepše,molila bi još ako imaš mail od profesora da preko maila pitam za temu rada ili kad su konzultacije,iako sam čula da ih je teško uhvatit na konzultacijama

majolada

hvala najljepše,molila bi još ako imaš mail od profesora da preko maila pitam za temu rada ili kad su konzultacije,iako sam čula da ih je teško uhvatit na konzultacijama
sutkinja banić koja daje zadatak iz nomotehnike ne drži konzultacije niti ju možeš dobiti mejlom,kad prođu vježbe iz nomotehnike za izvanredne bit će objavljen popis studenata i pisat će ko ima koji zadatak,popis će biti objavljen negdje u siječnju,sutkinja Banić dobije u referadi popis svih koji su upisali vježbe iz nomotehnike u tekućoj godini
drugi zadatak daje prof Šušak a on ima konzultacije četvrtkom od 12.30 do 13 h(Gunduličeva 10,soba 17,Vijećnica)

deica

Imam pitance...da li ja mogu na te vježbe iz nomotehnike ak su mi ostala dva ispita sa druge?? Također pitam i za informatičku radionicu i vježbe iz postupovnog???
hvala:happy:

Leptiric_20

Imam pitance...da li ja mogu na te vježbe iz nomotehnike ak su mi ostala dva ispita sa druge?? Također pitam i za informatičku radionicu i vježbe iz postupovnog???
hvala:happy:
pa ako imaš upisano u indeksu vježbe naravno da možeš ići...to se onosi i na sve druge predmete, i ja imam s druge još ispit al imam upisano vježbe i inf radionicu tako da idem na to, jer se mora ići - mislim na redovne studente!

deica

Ja sam izvanredni ali zelim ici na to,ali me zanima posto ti predmeti nisu ko ispit kao inace da li to onda radi neku razliku kod polaganja,jer bi ja to rado rijesila sad odmah kad pocnu predavanja???
pa ako imaš upisano u indeksu vježbe naravno da možeš ići...to se onosi i na sve druge predmete, i ja imam s druge još ispit al imam upisano vježbe i inf radionicu tako da idem na to, jer se mora ići - mislim na redovne studentek!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks