AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

za sve koji ne znaju objavila je ocjene radova izvanrednih studenata iz nomotehnike pa si pogledajte na stranici faxa :)))
Jupiii! Dočekali smo i to, a tek je 4. mjesec :laughing: ja sam se već pomirila da ništa do 7.mj,ali čuda se događaju..Istina da nas je 70% dobilo dvojčice ali kaj sad...i to su ocjene:happy:

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

kolega i ja koji smo skupa pisali smo među onih svega nekoliko koji moraju pisati ispočetka..jel netko možda zna kak treba to popraviti,kako znati uopće šta ne valja? Izbezumljena sam iskreno jer niti kad smo ga pisali nismo znalu točno ni šta ni kako,sad mi je još gore jer tek sad ne znam šta ni kako! :-/

sunshine

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

ljudi, a kak se uopće prijavljuje ispit? jel ima neki test ili koliko vidim samo taj zadatak sa zakonom? Naime, totalno sam van svega, jer se nakon par godina vraćam na fax :S hvala

tarja30

ljudi, a kak se uopće prijavljuje ispit? jel ima neki test ili koliko vidim samo taj zadatak sa zakonom? Naime, totalno sam van svega, jer se nakon par godina vraćam na fax :S hvala
Ako si na bolonji onda iz nomotehnike da bi je prošla moraš napisati rad koji ti sutknjia Banić odredi..za nas koji smo po bolonji ispita više nema,predmet se ne prijavljuje jer su to samo vježbe...ako si po starom sustavu onda moraš polagati i ispit i pisati rad..tad se ispit prijavljuje po standardnoj proceduri..

akascha

Molim nekoga za odgovor. Studiram po starom programu. Da li iz nomotehnike moram znati samo teoriju? Kako to ide sa ispitom iz starog programa??? Hvala

majolada

Molim nekoga za odgovor. Studiram po starom programu. Da li iz nomotehnike moram znati samo teoriju? Kako to ide sa ispitom iz starog programa??? Hvala
da,samo teoriju,trebaš se naučiti knjigu Nomotehnika od Borkovića,prijaviti ispšit,položiti ga i to je to :happy:

krivo te cura obavjestila
ako si po starom programu onda samo odgovaraš teoriju i prijaviš ispit ko svaki drugi
ako si po bolonji onda ne možeš riješiti nomotehniku ove godine jer su svima zadaci već podjeljeni a sutkinja banić ne daje zadatke naknadno

jelka

ej da li može upisat ocjenu iz nomotehnike ak nam je ostao još ispit iz druge godine?

majolada

ej da li može upisat ocjenu iz nomotehnike ak nam je ostao još ispit iz druge godine?
naravno,meni su bila ostala 4 pa je upisala
to su vježbe pa za njih nisu ista pravila ko za ispite

sunshine

hej, vidim da si i ti po starom programu ko i ja, pa me zanima kaj ti je još ostalo za položiti?
pozz

da,samo teoriju,trebaš se naučiti knjigu Nomotehnika od Borkovića,prijaviti ispšit,položiti ga i to je to :happy:

krivo te cura obavjestila
ako si po starom programu onda samo odgovaraš teoriju i prijaviš ispit ko svaki drugi
ako si po bolonji onda ne možeš riješiti nomotehniku ove godine jer su svima zadaci već podjeljeni a sutkinja banić ne daje zadatke naknadno
hvala puno na inormaciji :) sad samo po knjigu i štrebati :sad:

maatejaa89

ljudi ima li kakav mail ili bilo koji način da dodemo do prof.Banic, a da nije preko Sanje ?

tarja30

ja sam jučer bila kod Sanje u referadi...i rekla mi je da nije nimalo pametno javljat se sutkinji Banić mailom jer je ona to od ove god strogo zabranila i da ako nešto trebamo da kažemo njoj(Sanji) da će joj ona proslijediti i javiti nam...ja sam isto htjela sutkinji Banić poslati mail,ali sad naravno neću jer mi je preveliki bed,ne bi htjela riskirati baš..makar mislim da se neće uvrijediti ako joj se netko i javi,ali opet...

Twity

Čula sam se danas sa Sanjom i rekla mi je da mogu doći po index koji sam ostavila kod nje da mi Banićka upiše dvojčicu tak da je valjda onda Banićka upisala ocjene.

vlatkap

Čula sam se danas sa Sanjom i rekla mi je da mogu doći po index koji sam ostavila kod nje da mi Banićka upiše dvojčicu tak da je valjda onda Banićka upisala ocjene.
bude valjda sanja objavila i na net da možemo doći...

vlatkap

ja sam bila danas isla po index,tak da vjerojatno onda mogu svi..
e da sam bar znala pa bi te zamolila a i moj usput uzmeš jer se vidimo u ponedjeljak... budem onda ja prije ispita u pon. otišla po svoj

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks