AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

danchy13

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

ja sam student po starom programu,zanima me ko sad drži nomotehniku i iz cega se uci ..i da li treba donjet onu vježbu koju smo dobivali od onog profesora iz nomethnike..molim vas pomozi te ..nemam koga pitat za ovaj predmet :) hvala

Štefica

ja sam student po starom programu,zanima me ko sad drži nomotehniku i iz cega se uci ..i da li treba donjet onu vježbu koju smo dobivali od onog profesora iz nomethnike..molim vas pomozi te ..nemam koga pitat za ovaj predmet :) hvala
Studenti po starom programu ne rade više nikakvu vježbu. Ispit je usmeni, a polaže se po Borkovićevoj knjizi "Nomotehnika" i može se nabaviti u fotokopiraoni u Masarykovoj ulici. Ispitivač je sutkinja Banić.

jadra

i kako je položit taj ispit kod nje?? hvala :))
nije teško, žena je jako ok, ima razumijevanja ako se zbuniš itd. i da ti vremena da razmisliš, ali treba znati.
pita po 5-6 pitanja i njima obuhvati sve važne cjeline iz knjige.
ona skriptica tu iz skriptarnice ti je dobar kostur, samo si iz knjige trebaš nadopuniti i izvući još neke definicije itd.
ja sam si izvlačila nekakve bilješke iz knjige po pitanjima koja sam našla na forumu i kad sam usporedila s tom skripticom - stvarno ispada da je možda čak i 80% njome obuhvaćeno, samo je prilično škrto, u rečenicu-dvije. tako da predlažem da si dopuniš po knjizi sve i pogledaj ovdje koja se pitanja ponavljaju.

danchy13

zar nije dosta ucit po ovoj skripti od 7 str?? pa koliko ja znam ovaj ispit je jako lagan,ljudi ga prolaze iz prve ?? i znaci studenti koji studiraju po starom programu ne trebaju riješavat taj neki zadatak? znaci samo naucit po toj skripti? hvala :)

jadra

zar nije dosta ucit po ovoj skripti od 7 str?? pa koliko ja znam ovaj ispit je jako lagan,ljudi ga prolaze iz prve ?? i znaci studenti koji studiraju po starom programu ne trebaju riješavat taj neki zadatak? znaci samo naucit po toj skripti? hvala :)
i ja sam stari program.
zadatak se više ne mora rješavati.
skripta nije potpuna kad se usporedi s knjigom, možda je dovoljna za prolaz ako potrefiš pitanja. ali recimo u skripti nema objašnjenja za puno toga nego je samo nabrojano, a ja sam dobila pitanje da objasnim. ispit je lagan jer gradivo nije teško niti je ispitivačica stroga, ali treba znati. moja skripta koju sam si ja dopunila bilješkama imala je 30-ak strana.
btw zakonodavni postupak iz knjige je zastario, ja sam to učila odavde: http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=483

danchy13

pa di da onda kupim to iz cega trebam ucit?? danas sam pitala u onoj fotokopiraoni kod faxa ,i imaju samo neke djelove iz knjige ..pa neznam da li je to?? negdje oko 20 str.knjige??hvala

jadra

pa di da onda kupim to iz cega trebam ucit?? danas sam pitala u onoj fotokopiraoni kod faxa ,i imaju samo neke djelove iz knjige ..pa neznam da li je to?? negdje oko 20 str.knjige??hvala
ja sam tamo u kopiraoni kupila kopiju knjige, ima oko 100 stranica, koštala me nekih 10kn...

anita13

dal se prvo ide na vježbe iz nomotehnike pa ja onda prijavim ispit kad cu predati zadatak pa dobijem zadatak il kak to ide za izvanredne,bolonjci.jel samo dođem na predavanja

patti

odi na predavanja, tamo će ti sve objasniti...dobit ćeš zadatak i to je to
onda ćeš i mato rok do kojeg ćeš ga predat, ona to vidi i ocijeni..
onda ideš na upis ili ti vrati na ispravak

mateja19

odi na predavanja, tamo će ti sve objasniti...dobit ćeš zadatak i to je to
onda ćeš i mato rok do kojeg ćeš ga predat, ona to vidi i ocijeni..
onda ideš na upis ili ti vrati na ispravak
da li se za zadatak mora ici na vjezbe ili? kada su uopce vjezbe za izvanredne? da li bi sada vec mogla dobiti zadatak? iduca god ce mi biti prenatrpana sa ispitima i privatnim stvarima, a ova nis/pa bi htjela bar sve te vjezbe po mogucnosti rijesiti.

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

da li se za zadatak mora ici na vjezbe ili? kada su uopce vjezbe za izvanredne? da li bi sada vec mogla dobiti zadatak? iduca god ce mi biti prenatrpana sa ispitima i privatnim stvarima, a ova nis/pa bi htjela bar sve te vjezbe po mogucnosti rijesiti.
odi na vježbe,to ti je samo dva dana sad na početku 12 mjeseca
naravno da možeš dobiti već sad zadatak ako si upisala nomotehniku,vježe iz treće nisu ko ispiti da se mora prvo rešiti druga godina

monii

VJEŽBE IZ NOMOTEHNIKE prije 3 minute
Uređeno: prije 2 minute

U utorak, 15.11. zbog službene spriječenosti nastavnika neće se održati predavanje iz Vježbi iz nomotehnike. Slijedeće predavanje održati će se u idući utorak, 22.11. u isto vrijeme 14:10 sati, D VIII, G 10.

anita13

znači samo idem na predavanja bez prijave i onda dobil zadatak,dal je tako i za vježbe iz upravno-postu.prava

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

znači samo idem na predavanja bez prijave i onda dobil zadatak,dal je tako i za vježbe iz upravno-postu.prava
je, tako je i za vježbe iz postupovnog i za informatiku, samo kaj na informatici nema zadatka na kraju, nego samo dobite potpis da su vježbe odslušane i to je to :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks