Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma kaj bi ti vračala zbog toga,ja nisam uvezla prije 2 godine niti iko koga poznamja sam samo predala bez uveza...sanja je rekla da je ok...issss pa kaj me nebi vraćala zbog toga???
prema primjerima koje smo dobili na predavanju to bi trebalo izgledati :Može mi netko reći, tko ima zadatak izmjene i dopune, da li trebamo samo pisati čl.1. čl.2 itd. ili mora pisat npr. čl.1 mijenja se i glasi pa onda čl.1 glasi "tako i tako"??? pliz, neka mi netko odg. Hvala!
možeš i jedno i drugo, kako misliš da ti je bolje. ne znam točno što trebaš pa mi je teže reći, ali vjerojatno bi bilo bolje samo se referirati na njega jer to povlači za sobom manje posljedica, jer kad stavljaš cijeli zakon van snage moraš paziti dosta. ali, ako ti svojim zakonom detaljnije uređuješ to što je uređeno Zakonom o subvencioniranju drzavnom jastvu stambenih kredita, onda ga stavi van snage. nadam se da me razumiješMolim pomoć. Npr. Ako Zakonom o poticajima u podrucjima od posebne drzavne skrbi uredujem prodaju stanova, da li tada moram cijeli Zakon o subvencioniranju drzavnom jastvu stambenih kredita staviti van snage ili se na isti mogu referirati u Zakonu o poticajima?
hmm... mislim da to možeš mijenjati jer mi imamo zakon o obvezama i pravima državnih dužnosnika i normalno im možemo oduzimati, mijenjati i dodavati prava kao što je rađeno i u prošlim izmjenama zakona, tako bi trebalo biti i s predsjednikom. ali opet, to je nekako poseban slučaj, jer kako su sad svi zastupnici pohrlili uzeti si mirovinu po starim uvjetima, da ih ne bi zapali novi uvjeti, možda ti tako možeš mjenjati to, ali se ne primjenjuje na mesića nego će se primjenjivati na josipovića kad prestane biti predsjednik.I ja molim pomoc. Zakon o posebnim pravima predsjednika rh po prestanku obnasanja duznosti, ali ne radimo izmjene i dopune nego novi zakon jer imamo previse izmjena (jedan vec postoji, na snazi je). E sad, u prijelaznim i zavrsnim odredbama bi se trebale osvrnuti na priznavanje ili nepriznavanje prava zatecenih slucajeva, konkretno za bivseg predsjednika Mesića, kaj s njegovim pravima stecenim prema starom zakonu? znam da nema retroaktivnosti, ili je ima u opravdanim iznimnim slucajevima...
rekla je da bude ocjenila do Uskrsa, pa valjda i budeJa danas predala i samo molim za bilo kakvu dvojku
Jel znate koliko dugo se čeka na rezultate?
pokupila...provjereno...ima kakvih novosti u vezi zakona ? jel ih je bar pokupila ?
juupiiiiiiipokupila...provjereno...
ja mislim da na stranici faksa bude objavljeno kad je neki sastanak za upis ocjena, ili tako nešto.jel ima netko informaciju da li je sutkinja ispravila zakone ili kad bi to uopće bilop moguće za očekivati?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.