AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Eriatarka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

Može li mi netko objasnit slijedeće: Ako nam sutkinja vraća radove ukoliko nismo dobro napisali, a tri su roka (znači onaj do 20.o3., 20.o4. i 20. o5.), s time da su 2 roka prošla, a nas je dosta predalo na prvom roku, znači li to da ukoliko meni nije dobar rad i ona mi ga vrati i igrom slučaja to bude prije kraja trećeg roka, da ja imam još jednu šansu ispravka rada (na trećem roku) ili u protivnom opet upisujem nomotehniku i plaćam ovaj predmet koliko se već plaća?

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Može li mi netko objasnit slijedeće: Ako nam sutkinja vraća radove ukoliko nismo dobro napisali, a tri su roka (znači onaj do 20.o3., 20.o4. i 20. o5.), s time da su 2 roka prošla, a nas je dosta predalo na prvom roku, znači li to da ukoliko meni nije dobar rad i ona mi ga vrati i igrom slučaja to bude prije kraja trećeg roka, da ja imam još jednu šansu ispravka rada (na trećem roku) ili u protivnom opet upisujem nomotehniku i plaćam ovaj predmet koliko se već plaća?
nema vračanje rada veze sa rokovima koji su dani za prvu predaju,sutkinja će onima kojima vrati rad odrediti rok do kojeg oni trebaju predati
prije 2 godine sutkinja nam je ocjenila radove u 6 ili 7 mjesecu tek i meni je vratila rad i trebala sam ga predati opet tek u 9 mjesecu i onda sam dobila ocjenu

hrgolina

ja sutra zovem tetu Sanju i pitala bum kaj sa radovima! možda sad dok bude ove pokupula kojima je rok 20.4 možda onda da ocjene...:))))

Nirvana

nema vračanje rada veze sa rokovima koji su dani za prvu predaju,sutkinja će onima kojima vrati rad odrediti rok do kojeg oni trebaju predati
prije 2 godine sutkinja nam je ocjenila radove u 6 ili 7 mjesecu tek i meni je vratila rad i trebala sam ga predati opet tek u 9 mjesecu i onda sam dobila ocjenu
pa jel to u redu da čekamo do 6. ili 7. mjeseca na ocjenu? pa zar nitko nema nikakvih obaveza u životu? zašto za nas vrijede rokovi,a za nju ne? pa ona bi prva trebala znati da pravila vrijede za sve i nemaju veze sa tim da li se netko nalazi na višem ili nižem položaju. zaista jako neodgovorno ponašanje od jedne osobe koja se nalazi na tako važnom položaju.

lidač

slažem se sa svime, sutkinja je to već odavno trebala ispraviti i dati nam rezultate. od nas se ocekuje da postujemo rokove a za nju ta pravila ne vrijede. izvanrednim studentima je rekla da ce biti ocjenjeno do USKRSA koji je odavno prosao. sad ce se nakupiti i ostali radovi od redovitih studanata.. tko zna kad cemo dobit ocjene, nadamo se da bude prije ljeta ako ne i poslije ;)

hrgolina

zvala Sanju. sutkinja je pokupila radove od 20.4 ali ocjene nije donesla... kad će to biti? nitko živ ne zna a mislim da ni sutkinja... dam si ruku rezat da ih nije ni počela čitati... zato živce na hozintregere... uostalom, svi znamo da ih nikad ne ispravi u pristojno vrijeme pa zašto bi sad radila iznimku? i tako, slijede nam dani provjeravanja rezučtata i nadanja prolazu...

martina_sk

Administrator

razgovarala sam danas sa sanjom. pitala sam za redovne, nisam sigurna za izvanredne. rekla je da je običaj sutkinje da sazove jedan sastanak za upis ocjene svima bez obzira na kojem roku ste predali radove. a ako ima netko tko radi nomotehnike ne može obraniti rad i žuri mu se neka se javi sanji da ona požuri sutkinju. svi radovi su pokupljeni, ali ne zna kad će biti pregledani i ocjenjeni, rekla je da će sigurno zvati sutkinju drugi tjedan u 5. mj. ako do tada ništa ne javi.

hrgolina

ajd ljudi nek neko nazove malo u referadu ili odšeće tamo pa da znamo jel ima kaj novoga u vezi sa ovime...ja sam zvala 2 puta i sad bi bio na nekom drugom red...ali ako vas je sram...budem ja...ZAŠTO SE TOLIKO ČEKA???

martina_sk

Administrator

ajd ljudi nek neko nazove malo u referadu ili odšeće tamo pa da znamo jel ima kaj novoga u vezi sa ovime...ja sam zvala 2 puta i sad bi bio na nekom drugom red...ali ako vas je sram...budem ja...ZAŠTO SE TOLIKO ČEKA???
budem ja sutra otišla kod sanje.

Zelena

Zvala sam Sanju i rekla je da još ništa...
Čim nešto sazna staviti će obavijest na web.

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

joj joj joj... ma divno...ok čekati ali ovo prelazi granice ljudskosti
Prošle godine, mi redovni studenti, smo dobili ocjene u indeks tek 15.06, znači svi isti dan bez obzira kad je tko predao, pa se nemojte čuditi ako bude tako i ove godine, nažalost.

martina_sk

Administrator

Prošle godine, mi redovni studenti, smo dobili ocjene u indeks tek 15.06, znači svi isti dan bez obzira kad je tko predao, pa se nemojte čuditi ako bude tako i ove godine, nažalost.
da, tako je rekla sanja da sutkinja inače čeka da prođu svi rokovi za predaju, tj da svi predaju zadatke i onda nam svima na istom "sastanku" da ocjene u indeks.

marxmaja

a kaj ak nam vrati natrag i moramo ponovo il dodat neke stvari? kad bi onda dobili ocjene? 2025.?

Nirvana

nije toliki problem ako na kraju dobiješ prolaznu ocjenu ali mene isto zanima što ako nam vrati, koliko onda treba čekati?

martina_sk

Administrator

a ne znam što da vam kažem osim da ako je nekome hitno neka se javi sanji.
provjerena informacija - neki radovi su pregledani, a neki ne i tako to sad ide polako dok svi ne predaju. ne bih rekla da će sastanak biti prije sredine 6. mj.

walle

Hej, ljudi, može pomoć.. Banićka je rekla da je čl.2 st. 4 generalna osnova za sve, to znači da nju ne smijemo staviti u rad?? A ja imam još zapisano da je čl.80 čista osnova za sve zakone??? Zbunjena sam i ak netko zna koju ne smijemo staviti, nek napiše.. E, i ja imam zapisano kak radove predajemo 13.4, 15.5 i 25.5.. Zašto onda svi govore da je sutra zadnji dan?? Molim informaciju, ak netko zna..

Andreja

Hej, ljudi, može pomoć.. Banićka je rekla da je čl.2 st. 4 generalna osnova za sve, to znači da nju ne smijemo staviti u rad?? A ja imam još zapisano da je čl.80 čista osnova za sve zakone??? Zbunjena sam i ak netko zna koju ne smijemo staviti, nek napiše.. E, i ja imam zapisano kak radove predajemo 13.4, 15.5 i 25.5.. Zašto onda svi govore da je sutra zadnji dan?? Molim informaciju, ak netko zna..
ja sam stavila da je čl.2 st.4 ustavna osnova, ne vidim razlog zašto bi to bilo krivo :jpshakehead: a tak su stavljali većinom svi :happy:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks