AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

grofica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Nomotehnika

ekipa,

koji je postupak nakon predaje vjezbe? da li nas se nesto odatno ispituje ili samo dodemo po upis ocjene.

Hvala na odgvovorima.

Pozdrav!

malimaio

jel bi neko podjelio ustavnu osnovu za zakon o izbornoj promidzbi, da si usporedim jesam uopce kaj pogodila :D

kacuska

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ja ne mogu u ZG do petka tj. tek u ponedjeljak dal će mi htjeti primiti rad?
kod mene je ista situacija, ja ću u ponedjeljak ići predati baš me zanima hoće li mi je uzeti. da barem imamo mail od profesorice pa da joj barem mail pošaljemo..ako tko ima informacije bili bi zahvalni

IVANA1102

kod mene je ista situacija, ja ću u ponedjeljak ići predati baš me zanima hoće li mi je uzeti. da barem imamo mail od profesorice pa da joj barem mail pošaljemo..ako tko ima informacije bili bi zahvalni
Ne znam dal ste vidjeli ali na faceu u grupi je jedna cura objavila da je banicka pokupila zadace i da ce ocjene biti do kraja 6 mjeseca...

kacuska

Ne znam dal ste vidjeli ali na faceu u grupi je jedna cura objavila da je banicka pokupila zadace i da ce ocjene biti do kraja 6 mjeseca...
da vidjela sam to, svejedno ću otići vidjeti, često kod nas bude ono rekla kazala :razz:

evo samo da javim iz prve ruke ja sam danas predala rad iz nomotehnike, pa tko je zaboravio ili nije stigao da zna

karosa

piše da se može prijaviti na studomatu, ja sam druga god. i ne vidim da mogu prijaviti dal ima netko isti problem?

katyy

da li se može prijaviti za nomotehniku iako imam sa druge godine još 3 nerješena ispita i kako to funkcionira...izvanredno studiram

Maja69

da li se može prijaviti za nomotehniku iako imam sa druge godine još 3 nerješena ispita i kako to funkcionira...izvanredno studiram
možeš, to ti se odnosi na ispite da ne možeš ako su ti ostala 3 nepoložena s druge,i čim ti je omogućeno na studomatu da prijaviš,znači da.

Mario

Ako ima netko od starog programa, a prešao je na bolonju, ima nepoloženu politologiju, a položio je vježbe iz nomotehnike i studomat mu ne dopušta prijavu, neka ode sa prijavnicom kod Sanje u referadu i staviti će ga u zapisnik.

filmar

Što je sa studentima koji moraju ponoviti rad? Da li se prijavljuju preko studomata za ovaj rok 4.7. ili čekaju da se otvori drugi rok, kad dobiju ocjenu?

Dolla

Miss Gates

Pa ako netko mora ponoviti zadaću, mislim da nema smisla da prijavljuje ovaj rok kad nema što upisati ali to je moja logika... Bit će konzultacije kad i upis 4.7., vjerojatno će tada sutkinja sve objasniti. Valjda će otvoriti rok na studomatu u 9.mj.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks