Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
još nije objavljeno, rekla je profa da će ovaj tjedan stavit na stranicu faksa. Nadam se da nije zaboravila :/Zar nam nitko ne može reći barem koji Zakon moramo pisati?
Hvala ti. Da li je profesorica rekla nešto za nas koji nismo bili na predavanjima?još nije objavljeno, rekla je profa da će ovaj tjedan stavit na stranicu faksa. Nadam se da nije zaboravila :/
nije ništa rekla, jedino ćeš morat potpis nabavit, ali to ćeš moći i dok će ti ocijenjivat zadaću, bar mislimHvala ti. Da li je profesorica rekla nešto za nas koji nismo bili na predavanjima?
Da , tako je.Ako je zadaća: Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih to znaci da pisemo prijedlog zakona o...., neka me netko ispravi ako griješim
Znaci ne pišem Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih nego Prijedlog zakon o poticajima za zapošljavanje mladih?!Da , tako je.
Da.Znaci ne pišem Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih nego Prijedlog zakon o poticajima za zapošljavanje mladih?!
Znaci ne pišem Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih nego Prijedlog zakon o poticajima za zapošljavanje mladih?!Da , tako je.
HvalaDa.
Do 19. je rok predaje zadaćado kad moramo predat zadacu? jel se moze u pon il je sutra zadnji dan?
Da.
zanima me da li je to provjerena informacija da pišemo prijedlog a ne sami zakon? jer u smjernicama piše da je zakon. da li je tko bio na konzultacijama u vezi zadaća? niš mi više nije jasno.Znaci ne pišem Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih nego Prijedlog zakon o poticajima za zapošljavanje mladih?!
Pa normalno da pišeš prijedlog. Provjerena infomacija sa roka u veljači.zanima me da li je to provjerena informacija da pišemo prijedlog a ne sami zakon? jer u smjernicama piše da je zakon. da li je tko bio na konzultacijama u vezi zadaća? niš mi više nije jasno.
[DOUBLEPOST=1524305360,1524135985][/DOUBLEPOST]molila bi neku dobru dušu da mi odgovori na prethodni post. malo mi je hitno![]()
Profesorica je rekla da ne možemo pogriješiti ako za bilo koju temu napišemo kao ustavnu ocjenu članak 2., stavak 4. Ustava Rh.Za ovaj prijedlog Zakona o poticajima za zapošljavanje mladih da li netko zna koja bi bila ustavna osnova?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.