AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

pepa95

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej,htjela bi zamolit nekoga da mi poblize objasni sta trebamo nap ugl doso je zakon koji trebamo nap i sta sad tj kak da nap tu vjezbu a htjela bi to rijesit 19.2? plizzz ljudi help

FIFIRORY2

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako je zadaća: Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih to znaci da pisemo prijedlog zakona o...., neka me netko ispravi ako griješim

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kod predaje zadaće u referadu Sanja je rekla da okvirno očekujemo u trećem mjesecu, početkom ili prije polovicom mjeseca. Obzirom na datum...mogli bi se nadati da će se oglasiti uskoro.

kjutić

Da.
Znaci ne pišem Zakon o poticajima za zapošljavanje mladih nego Prijedlog zakon o poticajima za zapošljavanje mladih?!
zanima me da li je to provjerena informacija da pišemo prijedlog a ne sami zakon? jer u smjernicama piše da je zakon. da li je tko bio na konzultacijama u vezi zadaća? niš mi više nije jasno.
[DOUBLEPOST=1524305360,1524135985][/DOUBLEPOST]molila bi neku dobru dušu da mi odgovori na prethodni post. malo mi je hitno :)

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
zanima me da li je to provjerena informacija da pišemo prijedlog a ne sami zakon? jer u smjernicama piše da je zakon. da li je tko bio na konzultacijama u vezi zadaća? niš mi više nije jasno.
[DOUBLEPOST=1524305360,1524135985][/DOUBLEPOST]molila bi neku dobru dušu da mi odgovori na prethodni post. malo mi je hitno :)
Pa normalno da pišeš prijedlog. Provjerena infomacija sa roka u veljači.

ivab080

Za ovaj prijedlog Zakona o poticajima za zapošljavanje mladih da li netko zna koja bi bila ustavna osnova?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks