AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Anita

Lutalica
Jel mi moze netko reci koliko je primjeraka potrebno? Vidim da se jedan nosi u referadu par dana prije obrane ali nisam sigurna da li je taj dovoljan?

Kvizoman2

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Iz kojih se predmeta može to pisati? Dal je moguće iz politologije, sociologije, ustavnog prava, komparativnog ustavnog i slično?

frankie.sh

Lažljivac
Jel mi moze netko reci koliko je primjeraka potrebno? Vidim da se jedan nosi u referadu par dana prije obrane ali nisam sigurna da li je taj dovoljan?
treba 4 primjerka, jedan nosis u referadu par dana prije i 3 trebaš imat na obrani. za svakog prof po jedan

Iz kojih se predmeta može to pisati? Dal je moguće iz politologije, sociologije, ustavnog prava, komparativnog ustavnog i slično?
može se pisati iz svih predmeta, samo provjerit treba da li su profesori više slobodni

studentca

moji dojmovi kod mateje crnkovic su super. ugl samo mi ona bila u komisiji, treba pripremit izlaganje o radu 10 min i na kraju te pita koji je tvoj zakljucak o tome. to sve je gotovo kroz par minuta, samo formalnost. Ja sam imala temu iz ZUP-a.

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zanima me da li temu moramo sami odabrati ili profesor predloži? Išla bih kod Šikića ili Crnković na konzultacije, ako su još slobodni.

Posljednje uređivanje:

frankie.sh

Lažljivac
Zanima me da li temu moramo sami odabrati ili profesor predloži? Išla bih kod Šikića ili Crnković na konzultacije, ako su još slobodni.
tesko da su ti oni slobodni vise, mislim da se oni prvi popune, al otiđi. a sto se teme tice ili ides sa svojom temom pa oni kažu može ili ne ili ako ne znas sto bi pisala onda ti oni sugeriraju

Luna20

Crnkovićka je puna, s time da je prvo rekla da ima još slobodnih mjesta,došle smo dvije cure i ja ali je uzela samo jednu jer više nije bilo mjesta.

mix

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo malo dojmova s obrane završnog rada kod profesora Šikića! Ugodan, susretljiv u izradi rada korektan, ne cjepidlači. Uglavnom samo dobre recenzije. Na obrani lagano izlaganje o radu bez brige i pitanja. Ukratko ljepo iskustvo za kraj ! Svaka čast profesoru , još jednom!

bojana_kc

Kolege, ako vas zanima, za mentorstvo su zauzeti : Lalić, Vukojičić Tomić, Džinić i svi sa Upravne katedre( Staničić i ostali) pa da nemorate bezveze slati mailove ako vas zanima tko od njih.

bojana_kc

Jel zna tko kojeg profesora da je slobodan, a što je sa npr prof Gardaševićem? Jel pisao tko kod njega ili Grgurev, ili netko iz Obiteljskog?

Luna20

Sa Upravnog prava su zauzeti svi osim Turudića,on ima još 3 mjesta. Ima li netko iskustva sa Državom i pravom ili Radnim i socijalnim ?

fakin

Super Moderator
kakav je naš faks za par godina izgubit ćemo 2, 3 godine čekanja da dobijemo prvog slobodnog mentora za završni rad

diana88

Ja isto molim ako netko može podijeliti iskustvo s katedre Radnog i socijalnog, točnije Gotovca? :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks