Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prije se u ovakvom slučaju plaćalo po 400 kuna..Molim vas, ako netko zna; riješila sam sve ispite, ali nisam do danas uspjela napisati završni rad, upisi su u tijeku, plaćam li samo upisninu od 300kn ili?!? hvala
Čestitam na diplomi i samo da pitam, ako možeš reći, iz kojeg predmeta kod njih si imala temuEvo da i ja podijelim svoja iskustva i možda pomognem nekome u odabiru mentora za završni. Diplomirala sam kod profesorice Tijane Vukojičić Tomić. Sve se rješavalo putem mail-a i uvijek je brzo odgovorila, u roku jednoga dana. Daje mnogo smjernica i savjeta kako bi rad trebao izgledati i samo mi je jednom vratila rad kako bi izmjenila i nadopunila neke sitnice. Na obrani su bili ona, Lalić Novak i Giljević. Obrana je bila ugodna i čista formalnost, ukratko opišeš ono najbitnije o svom radu, postave koje lagano pitanje, uglavnom oko vašeg osobnog mišljenja i to bi bilo to. Svakako preporučam profesoricu Tijanu svima koji žele brzo i bezbolno riješit završni, sretno svima
![]()
NaukeČestitam na diplomi i samo da pitam, ako možeš reći, iz kojeg predmeta kod njih si imala temu
hvala, hvalabravo Laminatčestitam
Odvikla sam se od ovog foruma, pa nemam pojma kaj bum sad "zalijepila" i kam. U svakom slučaju svima koji su diplomirali čestitam, jer se meni čini ovaj studij, raniji upravni odjel na DVZ i još ranije na PF upravni studij i svašta nešta kak se mijenja i radi, dakle, čini mi se kao nemoguća misija završiti ga i tko uspije, a naročito UZ RAD, zaslužuje medalju za hrabrost, izdržljivost, strpljenje, hm-smirenost itd. Ja ponovno nastavljam, nakon što sam sveeeee ispite bila položila i prijavila diplomski, pa mi nisu dali diplomirati jer je kao rok prošao pa Bolonja bla bla, tako da sad imam još 5 ispita i diplomski... Što se tiče diplomskog razmišljam o radnom pravu, tu se ima puuuno toga za pisati, pa da li ima netko iskustva s tom katedrom, da se opet nešt ne zaribam... Majstor sam za samu sebe zaribatiČestitam na diplomi i samo da pitam, ako možeš reći, iz kojeg predmeta kod njih si imala temu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.