AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

gia jordan

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Evo kolega Fakin, poslala sam mail jucer Sanji koja mi je odg da ako polozim sve predmete do upisala nove akademske godine 2017/2018 u zimskom semestru mogu ako mi ostane samo zavrsni upisati ga normalno.
[DOUBLEPOST=1486972323,1486972273][/DOUBLEPOST]Evo kolega Fakin, poslala sam mail jucer Sanji koja mi je odg da ako polozim sve predmete do upisala nove akademske godine 2017/2018 u zimskom semestru mogu ako mi ostane samo zavrsni upisati ga normalno. Tako da molim vas nemojte širit informacije bez da su provjerene
[DOUBLEPOST=1486972515][/DOUBLEPOST]
Tako je. Možeš ga upisati jedino u ljetnom semestru. Meni je u 9 mjesecu ostao samo 1 ispit i diplomski i nisam mogla upisati diplomski
Pitala sam Sanju, razlog zasto nisi mogla upisati u zimskom zavrsni jer ti je ostao jos jedan predmet, da ti je ostao samo zavrsni mogla bi.

adriana192

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolege, imam pitanje, dakle, ja sam upisala cijeli ljetni semestar i zavrsni rad jer mi je trebao zbog ectsa. Da li ja zavrsni rad moram i pisati ove godine jer mi je jos ostao jedan predmet zimskog semestra i strucna praksa za drugu godinu, i da li cu platit ako bi prebacila zavrsni rad u drugu godinu?

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kolege, imam pitanje, dakle, ja sam upisala cijeli ljetni semestar i zavrsni rad jer mi je trebao zbog ectsa. Da li ja zavrsni rad moram i pisati ove godine jer mi je jos ostao jedan predmet zimskog semestra i strucna praksa za drugu godinu, i da li cu platit ako bi prebacila zavrsni rad u drugu godinu?
Ako si izvanredni student, upis ti nije dobar. Vratit ce ti 900kn za zavrsni jer nemas uvjete da ga upises zato sto nisi rijesila 2.godinu. Bolje idi 28.2. na rucni upis da ispravis to tj da ne placas bezveze zavrsni jer ce ti svakako vratiti kad budes isla po indeks. Posalji sanji mail i ona ce ti najbolje objasniti sto da radis
[DOUBLEPOST=1487803773,1487803714][/DOUBLEPOST]
Ako si izvanredni student, upis ti nije dobar. Vratit ce ti 900kn za zavrsni jer nemas uvjete da ga upises zato sto nisi rijesila 2.godinu. Bolje idi 28.2. na rucni upis da ispravis to tj da ne placas bezveze zavrsni jer ce ti svakako vratiti kad budes isla po indeks. Posalji sanji mail i ona ce ti najbolje objasniti sto da radis

Aine

Kako da saznam tko je slobodan za zavrsni? Odem u referadu pa pitam, da li to tak funkcionira?

fakin

Super Moderator
ne brini nećeš ni imati veliki izbor, većina prof uvijek je puna tako da ćeš kao i većina morati birati što ti ostane, a ne ono što i koga želiš...

Aine

ne brini nećeš ni imati veliki izbor, većina prof uvijek je puna tako da ćeš kao i većina morati birati što ti ostane, a ne ono što i koga želiš...
Si ti prijavio? Ako jesi haltam te na PM.

Aine

nisam bio te sreće još :D trebao bi na ljetnom roku...ali čujem po iskustvima drugim kako je
Ma čim su tri ostala odmah idi. Ja sam napokon riješila građansko pa sam sad na konju. Fala ti na informacijama :*
[DOUBLEPOST=1487920245,1487907822][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1487803773,1487803714][/DOUBLEPOST]
Zasto joj upis nije valjan?

mape5

Super Moderator
kod odabira teme, ovisi kako kod kojeg profesora. ja sam sebi sama zadala temu, prof. mi je pomogla složiti naslove. Meni je koma smisliti naslove :) sad čekam odobrenje teme

Tajanasch

Kakva su Vam svježa iskustva s prof. Đulabićem? Kakav je na obrani? Na znam da li ima smisla odabrati njega za mentora, voljela bih to brzinski obaviti, a ne da ga čekam dugo da pregleda...

anastasia

Kolege zna li netko od kad se rad mora sadržavati izjavu o izvornosti? Vidjela na stranicama faksa da rad mora sadržavati na početku navedenu izjavu, ja sam prošli tjedan predala rad u referadu bez te izjave pa ne znam hoće li biti nekih problema.

anastasia

Ma da znam, ali nisam to vidjela, tek sam danas skužila da je potrebno i tu izjavu napisati, a već sam predala primjerak rada u referadu.

monalisa

]Pozdrav. Opet ja imam probleme sa prof Skaricom, mentor mi je. Rad sam napisala i poslala ali odgovora nema. Zna li netko da li on opce radi na faksu( drzi predavanja, ispite) i kako doci do njega.? Znam da je dobio posao u ministarstvu. Ali zasto je uzeo obvezu mentora ako je ne moze obaviti. Do kad cu ja njega cekati kad vise ni konzultacije ne obavlja u odredeno vrijeme nego putem dogovora preko maila. A kako kad na mail ne odgovara. Dok sam ga pitala za literaturu na mail mi je odgovorio tek nakon mjesec dana kad sam se sama snasla i rad ikako vec pocela pisati i to mi je rekao da je bit pisanja da se student sam potrudi. Ne kudim ja njega kao osobu, ali covjece sto si se zauzeo kao mentor ako to nemozes odraditi. I jos najbolje od svega na obrani se kupuje poklon za mentora a neznam za sto, koja glupost. Ja cu kupiti poklon sanji storjak dok diplomiram. Ta mi je zena puno pomogla tokom cjelog studirannja. Sorry na dugom postu ali ovaj faks totalno izludi covjeka

fakin

Super Moderator
odi kod sanje u referadu i s njom ćeš sve riješiti
[DOUBLEPOST=1490121249,1490121182][/DOUBLEPOST]btw. na obrani rada ne kupuje se nikakav poklon mentoru, ne znam otkud ti to, znam puno ljudi koji je branilo rad i nije ništa kupilo, dapače za to prvi put sad čujem od tebe, tako da to nije istina pa te ne treba ni brinuti...

mape5

Super Moderator
]Pozdrav. Opet ja imam probleme sa prof Skaricom, mentor mi je. Rad sam napisala i poslala ali odgovora nema. Zna li netko da li on opce radi na faksu( drzi predavanja, ispite) i kako doci do njega.? Znam da je dobio posao u ministarstvu. Ali zasto je uzeo obvezu mentora ako je ne moze obaviti. Do kad cu ja njega cekati kad vise ni konzultacije ne obavlja u odredeno vrijeme nego putem dogovora preko maila. A kako kad na mail ne odgovara. Dok sam ga pitala za literaturu na mail mi je odgovorio tek nakon mjesec dana kad sam se sama snasla i rad ikako vec pocela pisati i to mi je rekao da je bit pisanja da se student sam potrudi. Ne kudim ja njega kao osobu, ali covjece sto si se zauzeo kao mentor ako to nemozes odraditi. I jos najbolje od svega na obrani se kupuje poklon za mentora a neznam za sto, koja glupost. Ja cu kupiti poklon sanji storjak dok diplomiram. Ta mi je zena puno pomogla tokom cjelog studirannja. Sorry na dugom postu ali ovaj faks totalno izludi covjeka
neznam da li si već prijavila rad, ako nisi odi kod drugog profesora - teško će ti on moći mentorirati na faksu.
a što se tiče poklona, možeš kupiti ako želiš, ako ne ne moraš.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks