Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
kaj si na kraju rješila?Da istina je. Nema ga cjeli semestar na faksu. Odgovora i dalje nema. Vec sam 2 puta mu poslala. Rekla je Sanja da jos tjedan dana neka cekam da ce ga onda ona zvati. Kako je nemaran strahovito. Dok mi je dao temu na onom obrascu temu sam odmah nosila sanji na prijavu da odobri dekan. Dok js odobrio tek onda sam se bacila u potragu literature i pisala.
jel bio dobar dok si pisala završni? jer bi ja htio sad uzeti mentora i da završim do kraja devetog mjeseca da se mogu odma upisati na specijalistički pa me zato zanima to...Meni je mentor bio prof. Sikic! Na obrani samo izlozila svoju temu, govorila oko 7,8 minuta, pitanja nije bilo i sjela je 5ica Svake preporuke za njega!
Je! Ali poanta je da ne odgovara na mejlove vec voli da dodjes na konzultacije. Znaci, zadao mi temu, pomogao oko literature, dosla sam i donijela gotov zavrsni rad, pisala sam po uputama kaj sam nasla na katedri za radno pravo. Pregledao mi je rad i rekao da trebam popraviti ove tehnicke stvari samo, tipa navesti brojeve svih narodnih novina kod zakona i to je to. Slj put dosla s popravljenim tehnickim stvarima i obranu mi je dogovorio odmah sljedeci tjedan! Stvarno je korektan i na obrani mozes imati rad i cak citati iz njega ako ti to pomaze! I kaj je najbolje, imas jos mjesta kod njega. Sretno tijel bio dobar dok si pisala završni? jer bi ja htio sad uzeti mentora i da završim do kraja devetog mjeseca da se mogu odma upisati na specijalistički pa me zato zanima to...
Zao mi je! Jos do nedavno je bilo. Probaj kod prof. Turudica. On je kolegici bio mentor, pregledao joj zavrsni, nije nis cjepidlacio i odmah potom dogovorio obranu i dobila je 5.nema mjesta kod njega, bio sam danas
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.