AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

ncortex

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

hej, meni je miladin dao temu za diplomski - dogovorili smo sve preko maila. imam jos 1 ispit i tek bi onda prijavljivala rad. koliki je rok od prijave rada do obrane?
i mislim da nitko ne moze odbijati temu ako ti ju profesor zada.

poz

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

pitanje: imam jos tri ispita. jer mogu po temu za diplomski? i dal moram potvrdu o praksi odnjet u referadu ili mogu bez tog otic po temu?
Po temu možeš otići bez obzira na potvrdu o praksi, ali ne možeš prijaviti i ići na obranu prije nego istu odneseš u referadu, odnosno, prije nego obaviš praksu.
Sa maksimalno tri ispita do kraja možeš uzeti diplomski rad. Dakle, možeš. :wink5:
P.S. Prije prijave moraš vratiti knjige u Biblioteku PF-a ako si posudila koju.
(Ugl, ako ti se ne da do faksa da vidiš što sve trebaš u vezi sa diplomskim, ukratko je opisano u Kameralistu 2, koji se nalazi na Portalu.) Pozz!

imam jos 1 ispit i tek bi onda prijavljivala rad. koliki je rok od prijave rada do obrane?
U obavijesti na oglasnoj ploči, koja je objavljena i u drugom broju Kameralista (na Portalu) piše da se diplomski rad mora prijaviti kada se polože svi ispiti, a najkasnije 30 dana prije obrane.
Molim te, ajd prelistaj temu prije nego postaviš pitanje. Barem posljednje dvije-tri stranice. Tnx!

Goga55

molim one koji pisu diplomski iz stvarnog prava da napisu od kojeg autora treba posudit knjigu.i zanima me kakve je boje taj papir za prijavu diplomskog?svi spominju neki žuti, a moj je bijele boje.tak su mi dali u knjižari.
Žuti papir je za one po starom programu, a bijeli za bolonjce.

katarina

evo ja sam jucer kupila taj papir,odnosnu prijavu za diplomski u knjizari,kosta 10 kn,odnjela mentorici na potpis i ujutro sam odnjela taj papir zajedno sa indexom i potvrdom od prakse u sobu br.8, zena mi je to ispunila,provjerila temu i rekla da samo dan prije diplomskog dodjem opet kod nje da mi da sve sto mi je potrebno,DAKLE NE ZA TJEDAN DANA, vec DAN PRIJE DIPLOMSKOG, a 250 kn da uplatim na racun nakon obrane i to je sve sta treba napravit!

Bzzz

ej,neznam ni ja onda ali tako mi je rekla,neka jos netko onda provjeri za svaki slucaj kad ce nosit prijavu pa nam javi
Najvažnije je da se potvrda od uplatnice donese u referadu isti dan kada se predaje formular (formular se dobije u referadi kada prijavite datum obrane), gdje je profesor unio ocjenu sa obrane, na temelju toga se onda izdaje uvjerenje o diplomiranju koje se čeka nekih tjedan dana!

moni fani

Imam jedno pitanje za upučene.
Moja kolegica koja studira na drugom fakultetu i u drugom gradu ..pitala me što ču odnjeti profesoru kad diplomiram?!
Na njihovaom faksu je normalno da se profesoru nešto odnese ...poklon.
Pa me zanima da li je i na našem faksu to slučaj,da ne ispadnem jednina koja donese ili ne odonese.

Tara2503

Zna li netko kakvo je stanje kod prof. Marčetić ? Ostala su mi sad još tri ispita .. pa je vrijeme za nać mentora . Ako netko zna , da li profesorica dopušta vlastite prijedloge za temu ili moraš odabrat nešto njeno ?

anamarija

Zna li netko kakvo je stanje kod prof. Marčetić ? Ostala su mi sad još tri ispita .. pa je vrijeme za nać mentora . Ako netko zna , da li profesorica dopušta vlastite prijedloge za temu ili moraš odabrat nešto njeno ?

Neznam kakvo je stanje što se tiče slobodnog mjesta za temu, ali sigurna sam u to da je kod nje preporučljivo da dođeš sa svojim prijedlogom. Nema ona neki popis sa temama.

moni fani

bok. pitanje...Da li se treba strogo pridržavati literature koju ti je profesor dao ili ja mogu kombinirati i iz neke druge literature?

Kristijan

idem sutra kod matanovac na konzultacije da joj predam diplomski...
pa ću ti onda javit iskustva i dojmove :)

nixx

Kaj na kraju,bude netko nosio išta ili ništa profesorima? mislim pitam da se znam postaviti,da me ne bi čudno gledali...ono a gdje su pokloni?:unsure:
Kolega/ice, topla preporuka, koncentrirajte se na izradu diplomskog rada i obranu istog, a ne na poklone. Usput, ne znam odakle vam ta ideja o nošenju poklona?!

katarina

ja sam nosila prof. Vukorepi ono sta sam pocela pisati na pregled , rekla mi je da obavezno moram staviti fusnote a i da joj mogu slati mailom ono sto napisem ili na kraju donjeti sve da vidi pa ce mi onda reci sta da ispravim...

zara

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Kolega/ice, topla preporuka, koncentrirajte se na izradu diplomskog rada i obranu istog, a ne na poklone. Usput, ne znam odakle vam ta ideja o nošenju poklona?!
ma izrada diplomskog mi je najmanja briga,a odakle mi ta ideja?pa mnogi,kako sam i objasnila nose poklone što naravno nije praksa kod nas na faksu.tu ideju nisam izmislila ja sama već povijest studiranja.:laughing:

katarina

zna li netko da li ima koje slobodno mjesto kod prof. Vukorepa?
Ja mislim da nema jer kad sam dosla u 10 mj po temu rekla je da ce jos samo mene primit ali probaj je pitat jos za svaki slucaj

Kristijan

je, prvi put otfurao na pregled... a ono, rekla mi je da sam na dobrom sam putu. sada to sve moram urediti što se forme i sadržaja tiče; 1,5 prored teksta (kako se to napravi u microsoft wordu?), organizirati tekst u brojevima, sadržaj, fusnote, popis literature, bilješke.

kako napraviti taj prored teksta od 1,5 i kako napraviti fusnote u wordu?
godinama koristim microsoft word ali se nikada nisam koristio ovim opcijama.

i ako netko ima završenu verziju, ispravan diplomski rad (primjerice iz građanskog) a htio bi mi poslati, čisto kako bi mi pomogao i služio kao smjernica u sređivanju tekstualne forme. bio bih mu jako zahvalan.

chepka

ej ljudi ima li tko znanje o ocjenama koje se najčešće dobivaju na obrani diplomskog? čemu se nadati, šta očekivati? jel kao na ispitima, sretan si da prođeš s dvojkicom ili su velikodušniji? :D

.

kako napraviti taj prored teksta od 1,5 i kako napraviti fusnote u wordu?
fusnote su ti pod -insert- pa -reference- pa -fusnote. Prored ti je ona kućica sa dvije strelice u suprotnom smjeru (prema gore i dolje) i četri crtice pored kao bilješke (line spacing ti pise kad uperis miša na to) :thumbs:

anamarija

Znaci prored mora biti 1.5? Znam da je tako po standardima, a u onim uputama iz prava piše 2. A to je previse. I kako vi koristite fusnote? Za što? Citiranje? Kad nešto uzmeš iz neke knjige ili kako?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks