AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

branko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

Ma joj ne moras se uopce bojati...i ja sam imala tremu i mislila kako ce sve proci a na kraju skuzis da je to najlaksi dio..ne vjerujem da su ikoga rusili jer nema sanse da neznas bas nista o tome ako si sam pisao i znas prepricati o cemu se radi...Samo se opusti sutra i bit ce sve super...javi dal si dobio 4 ili 5...:cool:
ok, hvala! potrebno mi je malo ohrabrenj...
pozdrav...

eto dragi kolege, da se i ja pohvalim kako sam danas diplomirao sa odličnim uspjehom!!!

ali prije svega želim razbiti ružnu iluziju o katedri za obiteljsko pravo!!! kada sam uzimao temu iz obiteljskog, dobivao sam jako puno savjeta naka ne idem kod njih jer ću požaliti. međutim, ja za kolegice sa obiteljskog prava imam samo riječi hvale, toliko razumijevanja i pomoći nisam doživio ni od jednog profača tijekom ovih silnih godina studija... zato preporučam svakome da ide kod profesorice IVANE MILAS KLARIĆ i doživjet će samo ljubaznost, potporu i dobro namjerne savjete...jednako tako mogu reći i za ostatak ekipe sa obiteljskog, jer su to profesorice pune razumjevanja i uvažavanja.

ekipo sretno!!!

zan1

jel imao tko temu iz diplomskog kod sikica zraco dobro - javno dobro; te koncesiju - zracna luka

marta29

da li netko zna kod koga treba ići za diplomski iz ustavnog,čula sam da ima neki
asistent koji je super,ali ne znam kako se zove.bila bih zahvalna da mi netko kaže ako
zna o kome se radi.

Tomi

Još imam 3 ispita do kraja, al ne mislim diplomirat prije 6.-7. mj... Dal da već sad tražim mentora i temu ili? I dali postoji šansa da dobijem temu kod profesora koji je trenutno zauzet? Ako netko ima kakva iskustva? Hvala

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Pa mislim da bi trebao počet tražit,jer sad dok nađeš nekog slobodnog...
Najbolje ti je da si nađeš temu,onda je tvoja i to je to,pa lagano pišeš...

Nećeš dobit temu od nekog tko je popunjen sigurno!

montana

bok kolege!
imam pitanje.. da li bi mi netko mogao poslati na mail primjerak diplomskog (bilo kakvog) samo da vidim kako se to radi otprilike (po stranicama, obliku, slovima, rasporedu itd.)?
hvala unaprijed!

moj mail je: [email protected]

arnela

može li mi netko reći do kada studenti po starom moraju diplomirati? dali do 30.9. moraju dati sve ispite ili moraju i do tada diplomrati? puno hvala

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

može li mi netko reći do kada studenti po starom moraju diplomirati? dali do 30.9. moraju dati sve ispite ili moraju i do tada diplomrati? puno hvala
diplomirati do 30.09.2010.

zan1

ima li netko neki primjer pisanja diplomske radnje s naseg veleucilista? da mi se javi
havala

arnela

možeš mi samo još reći da li ja kad prijavim diplomski, da li ga moram u roku 30 dana obraniti? jer ako mi je ostalo još tri ispita neću stići... puno hvala

katarina

možeš mi samo još reći da li ja kad prijavim diplomski, da li ga moram u roku 30 dana obraniti? jer ako mi je ostalo još tri ispita neću stići... puno hvala
Ne moras, to znaci samo da se diplomski mora prijaviti najmanje 30 prije obrane...a ti ga branis kad hoces..bilo to za mjesec dana ili za 5 mjeseci to nema nikakve veze...

Masha

koliko stranica mora imati diplomski?hvala
ovisno ko ti je mentor. meni je bila matanovac i rekla mi je da moram imat najmanje 15 stranica, meni to bilo glupo pa sam napravila 30 i koju pa je skoro opala u nesvjest, da pretjerujem, da je previse itd. al na kraju je rekla da ostavim i sve je bilo ok

ima li netko neki primjer pisanja diplomske radnje s naseg veleucilista? da mi se javi
havala
imam ja, koji ti mejl?

branko

koliko stranica mora imati diplomski?hvala
ovosno o mentoru, ja sam piso iz obiteljskog i nije bilo uvjeta koliko stranica napisati, dapače rečeno mi je čak da je bolje manje stranica kvalitetnih nego puno a pisanje gomila gluposti

arnela

hvlal branko! ako imaš primjerak da li bi mi mogao poslai na mail?samo da imam neku koncepciju.. unaprijed hvala!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks