Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma svi će ti izać ususret kad im objasniš situaciju.ja sam u istoj situaciji,uzela sam kod škarice i stvarno je otvoren za sve opcije i varijante.al rekla je sanja u referadi da su svi mlađi ok i susretljivi.Ni sama ne znam kod koga bi bilo dobro. Samo znam da bi mi jako olakšalo cijelu situaciju kad bi se sa profesorima moglo komunicirati e-mailom. Nisam iz Zagreba, radim, djeca - tako da bi mi to bilo idealno.
http://alanuzelac.from.hr/Pdf/upute-radovi.pdfJel netko zna koliko prosiječno stranica treba imati diplomski,
font slova i slično...
Molim bilo kakve informacije!!
ma svi će ti izać ususret kad im objasniš situaciju.ja sam u istoj situaciji,uzela sam kod škarice i stvarno je otvoren za sve opcije i varijante.al rekla je sanja u referadi da su svi mlađi ok i susretljivi.
Iz vlastitog iskustva preporučila bi prof. Gotovca ili bilo koga sa katedre za Radno pravo. Može se kontaktirati meilom, teme su interesantne, ima literature, a i na obrani nisu zahtjevni.Meni je u ponedjeljak Sanja rekla nema imena, da misli da imaju još mjesta. To su Lalić, Gotovac, Musa, Burazin, Arbutina... Za Marletić nisam sigurna..
ma ima,reko je.pa znaš da ona nisu baš popularna katedra ja čak još nisam ni prijavila jer je reko da nije hitno,tak da ne boj se.kod njega bude mjestaNadam se. Znaš li možda ima li još kod njega slobodnih tema?
kakav je gotovac? jel daje temu i literaturu jer ja ne znam o čemu bi pisalaZa radno slobodan je Gotovac, bila sam kod njega u srijedu na konzultacijama i odabrala temu. Sa katedre za građansko mi nitko nije niti na mail odgovorio
Ne daje temu sam, meni je rekao da si smislim 2-3 teme za koje ima dosta literature i da mu dođem na konzultacije s prijedlogom. Kad sam došla odmah smo se sve dogovorili u 5 min. Vrlo je pristupačan, može se s njim i mailom komunicirati.kakav je gotovac? jel daje temu i literaturu jer ja ne znam o čemu bi pisala
da li netko zna mail od grgurev,škarice i od tea giljevića ne mogu im nikako poslati mail na njihove mailove sa neta,hvala
jeddan primjerak odneseš Sanji u referadu, a dalje... kako ti Sanja i prof. kažudali netko možda zna proceduru: jada je diplomski gotov, i profesor bude zadovoljan njime, šta dalje treba učiniti, kakva je dalje procedura? znam da moram uvesti diplomski, ali ništa drugo neznam.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.