AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Diplomski rad

e a kolika cijena promocije je kod nas na faksu i koliko se najčešće čeka na nju?

hvala ti puno ja sam ipak na kraju zvala sanju ali mi ona nije spominjala sobu 10 samo sobu 8 da teta Željka pregledava indeks i lupa štambilja ali dobro kad dođem onda ću pitati pa će me već uputiti!
kolko ja znam ništa se ne plaća
a čeka se otprilike nekoliko mjeseci, mora se skupit 20 - 30 ljudi

hrgolina

ljudi imam problem! dobila temu i imam 3 knjige i oko 10 članaka ali mentoru nije dosta... kaj da radim? tema mi je ok i mentor ali literatura? nabavila sam kaj sam mogla i kaj sad? jel imal ko sličnih problema?

Marinica

ljudi imam problem! dobila temu i imam 3 knjige i oko 10 članaka ali mentoru nije dosta... kaj da radim? tema mi je ok i mentor ali literatura? nabavila sam kaj sam mogla i kaj sad? jel imal ko sličnih problema?
tko ti je mentor i koja ti je tema?
probaj još malo potražiti literaturu u graskoj, našojknjižnici ili u nsb-u

hrgolina

ma nebi sad o detaljima, mentor je fakat ok al mene muči literatura... ma snaći ću se već al me zanima kolko toga treba biti, onak otprilike...

Marinica

ma nebi sad o detaljima, mentor je fakat ok al mene muči literatura... ma snaći ću se već al me zanima kolko toga treba biti, onak otprilike...
a neznam, ovisi od profesora. ja sam mislila da je to čisto odvoljno, al onda probaj naći još 2-3 izvora pa mu valjda bude dovoljno :)

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

ljudi kak je sa obranom??mene strah jako toga!!!jel se desilo da je neko nekog rušio ili tako nešto,što treba znati sve ili onako općenito reć o čemu si pisao ,hvala :)

Marinica

ljudi kak je sa obranom??mene strah jako toga!!!jel se desilo da je neko nekog rušio ili tako nešto,što treba znati sve ili onako općenito reć o čemu si pisao ,hvala :)
nije ti to uopće strašno :)
neznam jel nekoga rušio, bitno da znaš o čemu si pisao

mica

ljudi onih 250 kuna šta se treba uplatit za diplomskii da li za to ima uplatnica u knjižari pravnog fakulteta ili sama sve ispunjavam ako da šta treba napisat!!!hvala :)

Marinica

ljudi onih 250 kuna šta se treba uplatit za diplomskii da li za to ima uplatnica u knjižari pravnog fakulteta ili sama sve ispunjavam ako da šta treba napisat!!!hvala :)
vjerojatno ima uplatnica, pa ju možep tamo nabaviti
a možeš i sama kupiti opću uplatnicu pa ispuniti, a standardno, upišeš broj računa, poziv na broj odobrenje. nemogu sad to nigdje naći na internetu

hrgolina

hvala leptirić! a kaj sa fus notama? to mi je tak bla... uopće nisam motivirana za pisanje a ni ne znam kada budem... nekak mi se to sve stvarno neda...ne znam kaj bi prije počela...joj joj jel koga još to muči???:unsure:

mica

hvala leptirić! a kaj sa fus notama? to mi je tak bla... uopće nisam motivirana za pisanje a ni ne znam kada budem... nekak mi se to sve stvarno neda...ne znam kaj bi prije počela...joj joj jel koga još to muči???:unsure:
ma i ja sam mislila da su te fusnote davež živi ali nije problem uopće sam si pročitaj upute od uzelca kak se pišu i to ti je to nemoj se s tim uopće zamarati vrlo bitno je da ih imaš ali ne i da moraju biti napisane baš po ps-u :) evo ja sam jučer konačno diplomirala kod Škarice i sve je prošlo super i ok stvarno obrana je samo formalnost i davanje vlastitog mišljenja!

marija

Re: Europski upravni prostor i nacionalna uprava

da li netko pisao diplomski iz ovog predmeta?ako je molim da mi ukratko kaže svoje mišjenje tj. iskustvo o tome

martina_sk

Administrator

da li je ok da ja odem kod 2-3 profesora na konzultacije i pitam iz jel ima mjesta i koje bih teme mogla raditi i da im ne kažem odmah da ću kod njih ili oni to smatraju bezobraznim pa moram odlučiti da ću baš kod njega raditi diplomski i tek onda dobiti/birati temu?

hrgolina

mislim da možeš, mislim kaj ti mogu ak nečeš odmah pristati? malo pitaj za temu pa kak to ide pa buš vidla... ja sam došla na konzultacije baš kome sam htjela i u cca 5min je tema dogovorena...samo treba to počet pisati a meni se to neda...

Jadranka15

Re: Europski upravni prostor i nacionalna uprava

Diplomski iz EUP pisala je moja frendica koja je uspješno diplomirala 2009. kod Muse.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks