AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

mini

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Diplomski rad

draga martina već mi je mentor, i šaljem mu rad tj.polovicu rada a on ništa...očito ću morati uzet slobodan dan i otić pod hitno k njemu:( nema druge
hej, i ja sam kod Ravlica, prof je odlican, uvijek odgovara na mailove i evo bila sam kod njega prije kojih 2 tjedna na konzultacijama i znam da mi je rekao kako ga iduci tjedan ili za 2tj nema u zg-u, putuje nekamo, pa ti vrlo vjerojatno zbog toga ne odgovara na mail

xxxx

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Hej.. Ima ko mail od profesorice Grgurev? Jel pisao tko diplomski kod nje, kakvi su dojmovi?? Ja bi pisala iz radnog i socijalnog prava, a nemam pojma kod koga, jel itko slobodan. Ako netko ima kakve informacije, nek podijeli..
Evo ti e-mail adresa : [email protected] . Ovako kolegica i ja smo baš kod nje uzeli diplomski, ništa prvo smo slali mail, pa je trebalo da duže odgovori,ali mi smo onda otišle odmah na konzultacije i žena je odmah dala da biramo teme,pokazala kako ćemo nabaviti literaturu i rekla da upute za pisanje diplomskog rada imamo na stranici njihove katedre... Pita te da li imaš neku svoju temu ili će ti ona ponuditi,pošto mi nismo imale svoje teme,većinom ti čita članke po zakonu kao to nudi pod teme,kažeš da li više želiš Radno ili više težiš socijalnom pravu... Mislim da je ona slobodna,barem nas nije bilo puno kad smo kolegica i ja otišli. Čini se ok,bila nam je ok na ispitu iz radnog pa smo se odlučili za nju...Pokušaj kod nje :)

Zelena

Ja sam prijavila diplomski kod Gotovca.
S njim se možeš sve dogovorit na brzinu (kad se dođe na konzultacije), i meni osobno je ok.
...samo što baš nemam dobra iskustva s komunikacijom preko maila :)

majolada

dali je netko radio diplomski kod Gotovca iz radnog...
ja sam dobila temu kod njega i nije mi ništa rekao,ni koliko stranica treba biti,niti ništa o literaturi tako da ne znam dal da uopće prijavim temu u referadi ili odem pitati nekog drugog profesora

rokomihael

Ja sam prijavila diplomski kod Gotovca.
S njim se možeš sve dogovorit na brzinu (kad se dođe na konzultacije), i meni osobno je ok.
...samo što baš nemam dobra iskustva s komunikacijom preko maila :)
dali mu mogu poslati mailom upit da mi pošalje slobodne teme ili je neophodno ići osobno kod njega na konzultacije.

majolada

dali mu mogu poslati mailom upit da mi pošalje slobodne teme ili je neophodno ići osobno kod njega na konzultacije.
on ti opće nema teme,moraš sam imati svoju temu i moraš sam provjeriti u referadi dal je ta tema već kod njega uzeta jer on nema popis koje teme studenti imaju kod njega

ivaanai

dal je netko imao diplomski kod prof. Vasiljević?
ja imam u petak obranu kod profesorice Vasiljevic...ona ti je super, diplomski treba imati do 20 str, mozes i sama izabrati temu, brzo ispravlja, ne trazi previse, brzo odgovara na mailove...sve pohvale :)

majolada

ako neko ima problema sa pronalaskom literature za diplomski ako možete otiđite u nacionalnu knjižnicu,tamo imaju službu koja vam pronađe sve što ima u nacionalnoj knjižnici o temi koja vam treba
osim godišnje članarine koja je prevelika ako samo trebate knjige za diplomski i ne mislite se koristiti knjižnicom nikad više postoji dnevna članarina za 20kn,tjedna članarina koja dođe 25 kn i mjesečna 40 kn tako da se isplati

martina_sk

Administrator

dal je netko imao diplomski kod prof. Vasiljević?
i ja sam imala kod nje i mogu potvrditi sve što je rekla kolegica ivaanai. jedino je često u gužvi, a ponekad i u inozmestvu, ali sve se lijepo može dogovoriti i maksimalno izlazi u susret.

MalaMo

hej, i ja sam kod Ravlica, prof je odlican, uvijek odgovara na mailove i evo bila sam kod njega prije kojih 2 tjedna na konzultacijama i znam da mi je rekao kako ga iduci tjedan ili za 2tj nema u zg-u, putuje nekamo, pa ti vrlo vjerojatno zbog toga ne odgovara na mail

možeš mi reći jesi već počela pisati i koja ti je tema, te da li ti je možda spominjao koliko rad treba biti dugačak???

hvala ti!

Magi

drage kolege. molim pomoć ako mi netko može napisati gdje mogu nabaviti upute za pisanje diplomskog rada.

frankie.sh

Lažljivac

može mala pomoć ja već sad nadobudno krećem s razmišljanjem o diplomskom a tek ga iduće godine upisujem, pa ako može par uputa tj jedno pitanje. da li je moguće odmah po upisu diplomskog iduće godine otići kod nekog prof i pitat da li je moguće pisat kod njega ili to mogu tek kad položim neki određeni dio ispita?

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

može mala pomoć ja već sad nadobudno krećem s razmišljanjem o diplomskom a tek ga iduće godine upisujem, pa ako može par uputa tj jedno pitanje. da li je moguće odmah po upisu diplomskog iduće godine otići kod nekog prof i pitat da li je moguće pisat kod njega ili to mogu tek kad položim neki određeni dio ispita?
Diplomski rad možeš prijaviti kada su ti ostala 3 ispita. Svaki profesor na početku akademske godine ima popis tema koje se nude. E sad ne znam kakvi su po pitanju čuvanja tema, mislim da to ovisi o svakom profesoru. ;)

frankie.sh

Lažljivac

Diplomski rad možeš prijaviti kada su ti ostala 3 ispita. Svaki profesor na početku akademske godine ima popis tema koje se nude. E sad ne znam kakvi su po pitanju čuvanja tema, mislim da to ovisi o svakom profesoru. ;)
hvala na odg, dakle moram požurit s polaganjem ispita da uspijem kod nekog dobrog prof. doć :sneaky::sneaky:

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

hvala na odg, dakle moram požurit s polaganjem ispita da uspijem kod nekog dobrog prof. doć
Nema na čemu ;). Ja sam isto nadobudna kao i ti :D. Otići ću početkom akademske godine i pitati, možda se može dogovoriti da nam sačuvaju.

frankie.sh

Lažljivac

Nema na čemu ;). Ja sam isto nadobudna kao i ti :D. Otići ću početkom akademske godine i pitati, možda se može dogovoriti da nam sačuvaju.
a još da pitam, što se baš mora od ponuđenih tema neka uzet ili ja iam tako ludih ideja za sociologiju pa da ja mogu nešto svoje odabrati

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks