AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Diplomski rad

Ej ljudi jel ima netko tko je radio diplomski na katedri za radno i socijalno pravo, da mi kaže koliko je imao stranica diplomskog i jel dobio ikakve konkretne upute za pisanje...
Unaprijed hvala!
ja sam pisala kod Vukorepe i trebala sam pisati po onim uputama, imala sam oko 35 stranica ;)

ZET

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Halo ljudi,imam zakazanu obranu sljedeci tjeda,zanima me gdje se rad brani tocno?da li je to u kojoj od dvorana na faxu ili u kabinetu profesora-mentora? Hvala na odgovoru

martina_sk

Administrator

Halo ljudi,imam zakazanu obranu sljedeci tjeda,zanima me gdje se rad brani tocno?da li je to u kojoj od dvorana na faxu ili u kabinetu profesora-mentora? Hvala na odgovoru
pitaj mentora. to ide po dogovoru s njim, ali obično u njegovom kabinetu.

lily

odlučila sam uzeti temu za diplomski na katedri upravnog prava (ako ima slobodan mentor) pa me zanima dali postoji obrazac za prijaviti temu budući ju treba dekan odobriti odnosno kako ide taj postupak...hvala...

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ja sam bila prošli tjedan na konzultacijama kod turudica i uzela temu. kod njega još ima dost mjesta. kad položiš sve ispite onda popuniš taj obrazac i odneseš u referadu da ti odobre, čekaš tjedan dana, i onda odobreni obrazac vraćaš profesoru

martina_sk

Administrator

kad položiš sve ispite onda popuniš taj obrazac i odneseš u referadu da ti odobre, čekaš tjedan dana, i onda odobreni obrazac vraćaš profesoru
ja bih rekla da se tema može odabrati i odobriti od prodekana (il dekana, ne znam tko sad odobrava) kad ti ostanu 3 ispita.

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Imam par pitanja pa nadam se da će mi netko odgovoriti..
Pročitala sam da se diplomski može prijaviti kad nam ostanu 3 ispita.
Da li se to odnosi samo na ispite s 3. godine ili možemo prijavit i ako nam ostane jedan ispit s 2. god.?
I gdje prijavljujemo taj diplomski, u referadi i kod profesora kojeg želimo?
Možemo odabrat bilo kojeg prof. koji nam je u ove 3 god. držao predavanja ili? Hvala unaprijed! :)

majolada

Imam par pitanja pa nadam se da će mi netko odgovoriti..
Pročitala sam da se diplomski može prijaviti kad nam ostanu 3 ispita.
Da li se to odnosi samo na ispite s 3. godine ili možemo prijavit i ako nam ostane jedan ispit s 2. god.?
I gdje prijavljujemo taj diplomski, u referadi i kod profesora kojeg želimo?
Možemo odabrat bilo kojeg prof. koji nam je u ove 3 god. držao predavanja ili? Hvala unaprijed! :)
može i ako ostane jedan iz druge i dva iz treće(moja prijateljica je tak prijavila)
prvo kod profesora treba ići po temu sa obrascom za prijavu da ga potpiše a onda u referadu da to bude službeno i da Koprić odobri temu
može bilo koji profesor i predmet osim stranog jezika i izbornih predmeta

Mateja766

ljudi, da li je još uvijek ono da sa tri nepoložena možeš prijaviti diplomski jer čini mi se kao da sam negdje vidjela da piše da možeš sa jednim?
druga stvar, da li postoje rokovi kada se brani radnja npr.ja ću vjerojatno u 4 mj dati zadnji ispit pa mogu li onda recimo do ljeta diplomirati?

e da, može li se prijaviti diplomski ako nisi odradio praksu?

martina_sk

Administrator

e da, može li se prijaviti diplomski ako nisi odradio praksu?
mislim da su kolege na forumu rekli da se može.

druga stvar, da li postoje rokovi kada se brani radnja npr.ja ću vjerojatno u 4 mj dati zadnji ispit pa mogu li onda recimo do ljeta diplomirati?
ne postoje rokovi. sve ide u dogovoru s profesorom.

ljudi, da li je još uvijek ono da sa tri nepoložena možeš prijaviti diplomski jer čini mi se kao da sam negdje vidjela da piše da možeš sa jednim?
tako je bilo, a ne znam da li se sad promijenilo.

martina_sk

Administrator

http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti?@=6lgg#news_31172

U skladu s člankom 40. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN94/2013) studenti su dužni svoj završni rad na stručnom studiju predati u odgovarajućem broju otisnutih primjeraka i u elektronskom obliku u pdf formatu.
U skladu s navedenim odredbama student stručnog studija prije obrane u referadu studija dostavlja jedan primjerak diplomskog rada u otisnutom, uvezanom obliku te primjerak rada na tvrdom mediju (CD ili DVD) obvezno u pdf formatu.
Određeni broj otisnutih primjeraka rada student prije obrane dostavlja na katedru predmeta iz kojeg brani diplomski rad.

Upute i postupke za prijavu i obranu diplomskog rada studenti mogu vidjeti u rubrici OBRASCI na

https://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/obrasci

Mateja766

imam još jedno pitanje vezano za diplomski- možda glupo, diplomski se ne može braniti prije nego se svi ispiti polože?

vasili

Pozdrav! zanima me ako netko zna dali se i informatika i nomotehnika računaju u predmete koji su nam ostali nepoloženi ako ubiti nema ispite iz tih predmeta, mislim pogotovo infomatika koja čak ni ocjenu nema ?

Valentina8

Jel je imao netko nedavno završni rad kod Vukorepe? da mi kaže kak je kod nje.. vidim po komentarima da je dobra, al ono, ako ima netko ko je diplomirao tipa prije pola godine da dobijem svježe dojmove. :D

evo da kažem, poslala sam profi mail i na bolovanju je i ne zna kolko će trajat oporavak i predložila mi je da se obratim nekom drugom za mentorstvo. tak da znate svi koji ste mislili uzimat kod nje.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks