AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Završni rad

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Diplomski rad

Što ako trenutno imam 4 nepoložena ispita?
Znam da se sa 3 može prijavit diplomski, kolko sam čitala tu, a da li ja mogu otići na konzultacije pa recimo predbilježit se kod određenog profesora? Postoji li uopće ta mogućnost ili mi baš mora ostat samo 3 ispita?
Bojim se da će u 6. i 7. mj. već svi bit popunjeni.. :hm:

Leilaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

pozz ekipa...zanima me ako netko ima iskustva s prof. Vasiljević (pravo eu) kao mentoricom za diplomski? :)

marty1711

Ljudi jel bio možda tko kod Kostadinov na diplomskom??' jel mi može tko napisat šta o njoj??? fakat neznam kod kog ću, svi su popunjeni... :((((

pozz ekipa...zanima me ako netko ima iskustva s prof. Vasiljević (pravo eu) kao mentoricom za diplomski? :)
Popunjena ti je Vasiljevićka, bila sam danas kod nje...

darija5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

aaaaa, pa zar su svi popunjeni. ja isto planirala iduci tjedan po kabinetima ophodit po temu za diplomski, al ako ti nije problem napisi kod kog si sve bila pa da znam da ne idem. hvala ti.

Dolla

Miss Gates

Evo ja znam da je Ofak već dugo popunjena, uzela sam temu na kraju drugog mjeseca i tjedan-dva poslije više nije imala mjesta.

Leilaa

Ljudi jel bio možda tko kod Kostadinov na diplomskom??' jel mi može tko napisat šta o njoj??? fakat neznam kod kog ću, svi su popunjeni... :((((

Popunjena ti je Vasiljevićka, bila sam danas kod nje...
znam, ja sam kod nje :) taj dan kad sam bila, bilo nas je 6 i popunili smo kvotu koju ona smije uzet

just_me

Ima li tko kakve svježe informacije sa katedre iz građanskog? Netko tko je nedavno pisao diplomski ili ga tek piše? Glihe nema ove akademske godine, Matanovac ne održava konzultacije (barem tako piše na njihovim stranicama), kod koga ići po temu, Josipović, Baretić , Nikšić, ima li tko iskustva sa njima? Svaka informacija je dobrodošla...please...

Valentina8

Glupo pitanje, jel se može prijavit završni iz predmeta ako taj predmet nismo još dali?

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Eto..Da se i ja pohvalim! Diplomirala sam jučer kod profesorice Lalić-Novak iz predmeta Nauka o javnoj upravi. Tema završnog rada je bila Temeljne karakteristike birokratske vlasti na primjeru Venezuele..Presretna sam, a za profesoricu Lalić imam samo riječi hvale i preporučujem ju svima za mentoricu!!! Sretno svima na ovom fakultetu, trud se ipak na kraju isplati :) :D

Mateja766

da li netko mozda ima informaciju kod koga je slobodno za diplomski? pitala sam prof Ravlica i Lanu Ofak-zauzeti su! i jel znate na katedri za obiteljsko tko je najbolji profesor? kakav je Turudic? citala sam postove sve,ako netko ima svjezije informacije! ja nemam pojma iz cega da uzmem rad a zapravo vise nema ni izbora,kasno sam se sjetila :(

Mateja766

ajme meni,pa kod kog cu taj diplomski rijesiti!? evo i info da kod Turudica nema mjesta. vise ne znam kome da saljem mail a da je ok.

just_me

ajme meni,pa kod kog cu taj diplomski rijesiti!? evo i info da kod Turudica nema mjesta. vise ne znam kome da saljem mail a da je ok.
Imam isti problem, neznam kome se vise obratiti... Ako saznas da je jos netko slobodan molim te javi, takoder vrijedi ako ja saznam nesto. I molim sve ostale ako imaju bilo kakve nove informacije jer svaka pomoc nam je dobrodosla.

marty1711

probajte kod lalić, kolegica je pred 2 tj. uzela kod nje temu. rekla je da ima još malo mjesta.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks