AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Financiranje javne uprave

only girl

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Skripta od 127 str je super, kombinirala sam je sa skriptom od Arbutine jer sam kod njega odgovarala i držao se svojih pitanja. A za ostale profesore stvarno ti ne bi znala reći. Al koliko sam čula od kolega, dobro je izaći na kolokvije koji će se odrzati u ljetnom semestru i ako oba položiš ne moraš ići na usmeni ako si zadovoljna ocjenom, a ako položiš samo jedan, drugi odgovaraš usmeno.
 

anjica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav! Ja sam se malo namučila sa ovim predmetom jer stvarno treba sjest i naučit! Neki su imali sreće pa su prošli bez problema, ali ja nažalost nisam. Na kraju sam prošla na komisiji! Odlično sam naučila skriptu od 127 stranica i još čitala zakone koji su se izmjenili (a ima ih dosta) kao i knjigu. Ženski dio profesora je malo stroži nego muški :) Iz prvog djela gradiva ispituje se najčešće naravno PDV i Porez na dohodak i dobit, a u drugom je izrazitooo važan proračun kao i pravna sredstva. Prof. Lugarić voli ispitivati porezni postupak i dobro pazite da koristite riječi i izraze po novom Zakonu! SRETNO ;)
 

lorena94

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kod svih profesora, pa i kod Bogovac,trebaš učiti sve. Tako je najsigurnije. Skini skriptu od 127 strana i po njoj ćeš proći. Mada mislim, ako hoćeš biti sigurna da si sve prošla, skini 2 skripte tj jedna je napisana prema jednoj knjizi a druga prema drugoj knjizi.
 

niktitanik

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moze pomoc, prvostupanjsko i drugostupanjsko tijelo??


To ti sve ljepo piše u skripti od 127 stranica, pod redovnim pravnim sredstvima-ŽALBA.
 

niktitanik

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može li mi netko reći kakava je prof.Sonja Cindori?
U srijedu sam kod nje, dali je dovoljno što sam učila po skripti od 127 str.?
Vaši dojmovi,plizzz :):razz:
 

KrIsTiNa94

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel tezak ovaj predmet,cujem da je uz nauku jedan od najtezih
Ja sam položila prošle godine također preko kolokvija, to je najbolja solucija ukoliko želiš izbjeći usmeni i biti oči u oči s jednim od njih :))
 

kardumka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Rogić-Lugarić

Samo dodes na usmeni!Nema pismenih...ili odes na kolokvije ako zelis..mislim da su na proljece..to si provjeri

Savjeti ,kako proci ovaj predmet?
jel moze samo uz onu skriptu od 127 stranica?
Ja iskreno mislim da mozes proci uz tu skriptu od 127 stranica...nauci ju dobro ;)) Sretno
 
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks