AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Što upisat samo radi studentskih prava?

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Upisala sam prošle godine upravni studij al sam upala izvanredno pa sam si sad razmišljala da upišem neki faks da dobim studentska prava. Pa kao ima ko kakva iskustva i savjete sve je dobro došlo. Hvala =))

lion_zg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Što upisat da se dobe studentska prava??

na tekstilnom možeš smjer tti-tekstilno tehnološki inženjering,ja sam prije 2 god upala bez plaćanja,makar mislim da si se malo kasno sjetila,nisam ziher.proguglaj si ''ttf''-stranica od tekstilnog pa pogledaj kad su prijamni..

inače bila je već slična tema,evo link lagani faks za upisati?

pozz

Ninek

a kaj će ti studentska prava?!
sve kaj ti treba dobiješ od burze osim iksice za menzu,a to rijetko tko iskoristi..osim ekipe koja živi u domu pa se moraju negdje hranit..

blabla

a kaj će ti studentska prava?!
sve kaj ti treba dobiješ od burze osim iksice za menzu,a to rijetko tko iskoristi..osim ekipe koja živi u domu pa se moraju negdje hranit..
ako ne živi u zg-u, onda puuuno jeftiniji pokaz...:crazy:
EDIT: jedino ak se i on dobije od burze jeftino:)

lila_887

ako ne živi u zg-u, onda puuuno jeftiniji pokaz...:crazy:
EDIT: jedino ak se i on dobije od burze jeftino:)
ja ne živim u zg-u i ne znam da ako si prijavljen na burzi (a izvanredni si student,uostalom njima to izvanredno ništa ne znači) da dobiješ besplatan prijevoz sve do zagreba jer ne radiš... ne ide to samo tak...

blabla

ma ja kažem, ja sam redovan student, ne živim u zg-u i imam jeftiniji pokaz-ne besplatan, ne mislim na ZET već na recimo samoborček. a da sam izvanredan-plaćala bih punu cijenu, a to je negdje oko 400 i više kn mjesečno.

lila_887

ma ja kažem, ja sam redovan student, ne živim u zg-u i imam jeftiniji pokaz-ne besplatan, ne mislim na ZET već na recimo samoborček. a da sam izvanredan-plaćala bih punu cijenu, a to je negdje oko 400 i više kn mjesečno.

pa da, samo u zg-u ima se besplatan prijevoz ako si na burzi prijavljen, a izvan zg-a to ne ide tak baš da bi oni meni plaćali prijevoz do zg-a jer sam ja vandredni student a ne radim... plus moj bus + zet... to je skoro tisuću kn

blabla

pa da, samo u zg-u ima se besplatan prijevoz ako si na burzi prijavljen, a izvan zg-a to ne ide tak baš da bi oni meni plaćali prijevoz do zg-a jer sam ja vandredni student a ne radim... plus moj bus + zet... to je skoro tisuću kn
e to ja govorim:crazy:
tako da se isplati imati stud.prava!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks