AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Apsolventsko putovanje 2010.g

cedevita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Još razmišljam za apsolventsko ,ali stvarno je ok agencija prek koje idemo,oni su inače specijalizirani za apsolventska putovanja...i najpovoljniji u gradu.sve pohvale za organizaciju apsolventskog studentima koji su pokrenuli inicijativu...do kad je krajnji rok za prijavit se?koliko se ljudi do sad prijavilo*?
do 1.3. bi bilo dobro prijaviti se jer do tada vrijedi paket sa doručkom i večerom (poslije tog datuma tko se prijavi je uključen samo doručak), ali cijena putovanja ostaje ista i all exkluziv (doručak,ručak i večera) se može nadoplatiti. prilikom prijave se plaća 150,00 kuna, prijavni list je kod mene i kolegice (a ima i u agenciji) tako da nas možete kontaktirati u slučaju da se odlučite pa vam objasnimo sve u detalje

inače, može se plaćati u ratama, tako da što ranija prijava to bolje za onoga tko neće sve odjednom plaćati

kontakt brojevi

098 134 86 76 i 098 828 637

andrea

Smatram da 7 dana u Tunisu provesti u hotelu i na plaži zbog 1000 kuna manje cijene nije baš napeto- jer tako mogu i negdje u Hrvatskoj na more.. ali tko voli nek izvoli.. Šteta je ne iskoristiti priliku vidjeti pustinje, deve i ostalo kad već ideš tamo.. mi smo se jučer već prijavili za Collegium a drugi kako žele...

P.S. I u Collegiumu je cijena uvijek ista bez obzira na to koliko se ljudi prijavi i NE MORAJU svi uzeti taj program kad se ide u pustinju.. oni koji to ne žele i ne plate, ostaju u hotelu u Souseu...
ma nisam mislila da ne idemo na te izlete, samo u vlastitom aranzmanu!! Prijatelj i se vratio iz Tunisa, sve si je to sam organizirao i na sve te izlete+taxi+prof. vodic u pustinji 600 kn... eto, nisam nista lose mislila, samo eto, svi oni koji putuju, znaju koliko je veci dozivljaj doma sve zgooglat i sam istrazivati.. pogotovo kad nas ide vise... a ne znam tko jos ide na more 7 dana i provodi ih u hotelu i na plazi!!! ;-)

cedevita

ma nisam mislila da ne idemo na te izlete, samo u vlastitom aranzmanu!! Prijatelj i se vratio iz Tunisa, sve si je to sam organizirao i na sve te izlete+taxi+prof. vodic u pustinji 600 kn... eto, nisam nista lose mislila, samo eto, svi oni koji putuju, znaju koliko je veci dozivljaj doma sve zgooglat i sam istrazivati.. pogotovo kad nas ide vise... a ne znam tko jos ide na more 7 dana i provodi ih u hotelu i na plazi!!! ;-)
u tome i je bila poanta da smo kolegica i ja organizirale sve u paketu preko agencije da se ljudi ne moraju mučiti i istraživati, već dobiju gotovu ponudu i cijenu i to je to jer iskreno prvi put čujem za to da si svatko sam istražuje za maturalno ili apsolventsko putovanje budući da se radi o skupinama ljudi al dobro..

andrea

u tome i je bila poanta da smo kolegica i ja organizirale sve u paketu preko agencije da se ljudi ne moraju mučiti i istraživati, već dobiju gotovu ponudu i cijenu i to je to jer iskreno prvi put čujem za to da si svatko sam istražuje za maturalno ili apsolventsko putovanje budući da se radi o skupinama ljudi al dobro..
ne bi svatko sam istrazivao nego svi zajedno!!! ali dobro, nije bito.. ja idem s drustvom u Tunis u 6om mjesecu pa vam javim kak je bilo!!! a svima ostalima zelim lijep provod!!!

diah

curke, nemojte se svaditi, obje imate najbolju namjeru, ali različite poglede na najbolju varijantu. I to je sasvim OK! ;)
Sve pohvale onome tko se dosjetio organizirati apsolventsko i za naš faks!

cedevita

curke, nemojte se svaditi, obje imate najbolju namjeru, ali različite poglede na najbolju varijantu. I to je sasvim OK! ;)
Sve pohvale onome tko se dosjetio organizirati apsolventsko i za naš faks!
sve ok... smeta me to što smo kolegica i ja organizirale, i neki pojedinci umjesto da to pozdrave i podrže oni još stavljaju neke druge individualne opcije a isti ti se žale što nitko nikada ništa ne organizira... strašno je to kako su ljudi nepravedni...

andrea

sve ok... smeta me to što smo kolegica i ja organizirale, i neki pojedinci umjesto da to pozdrave i podrže oni još stavljaju neke druge individualne opcije a isti ti se žale što nitko nikada ništa ne organizira... strašno je to kako su ljudi nepravedni...
Stvarno mi nije bila namjera nista osporavati ni omalozavati... ne razumijem zasto u svakoj recenici vidis napad na koji se imas potrebu braniti? Samo sam iznjela svoje misljenje, a tvoje nisam osporila... Naravno da podržavam jer se napokon na ovom fasku nesto pokreće, samo predlažem. Ako ne ocekujete neki feedback zasto se onda uopce trudite??? I kritika nekad moze biti konstruktivna...barem to tako bude u nekom normalnom svijetu u kojem su je ljudi spremni primiti... Zapravo je nepravedno sto se jednostavno ne dozvoljava iznijeti vlastito misljenje... Eto, jos jednom vam zelim sretan put i dobar provod!!

Ivy

Admin
Ma kolegici je ovo samo prvo organiziranje na faksu
pa vjerovatno nije znala kako ce sve to na kraju izgledati...

Sve u svemu

kao što smo rekli do sada

Organizirano je Apsolventsko putovanje u Tunis-safari
putavionom, 8 dana

datum polaska 07.10.2010.

Cijena 2690 kn + 690 kn avionskih pristojba

Prijave su otvorene, polazak siguran...

Kontak broj:
098 828 637
098 134 86 76

Matej

Studentska.info

TUNIS - AVIONOM 1990 + 790 kn (uključuje zdravstveno)
Ponuda vrijedi za uplate do 31.03.2010.

savjetujem da malo bolje pogledate sve ponude jer mi se ova gore što je navedena čini najskupljom !

pazite na svaku kunu :) :)

Sonia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da si malo pozornije pročitao taj svoj link, vidio bi da u tu ponudu nije uključeno ono najbitnije: dvodnevni izlet u saharu (cca. 900kn) + jednodnevni izlet u gl. grad Tunis (250kn), osiguranje od otkaza... :wink5:

Matej

pogledao sam taj link (pogledaj još jednom) i piše lijepo 680 kn dvodnevni safari autobus...kad zbrojiš opet je jeftinije..

što se tiće glavnog grada Tunisa također je fakultativno ili slobodan dan...u obe ponude..

a za osiguranje od otkaza pogledaj opće uvjete putovanja, ako otkažeš nekih 100 kn te košta..

ja ne idem nažalost na apsolventsko ove godine ali vidjevši raspravu čudno je da niste sve ponude prošli :)

gdje je taj istraživački duh :)

Ninek

ne kužim čemu komplicirate..
cure su organizirale, ne vjerujem da su prihvatile prvu ponudu na koju su naišle..
ukoliko vam ne odgovara aranžman, nemojte se prijavit, nego odite na svoju ruku..
sve je organizirano,a vi sad razglabate kaj bi bilo kad bi bilo i zakaj nije drugačije..

Matej

u duhu foruma, samo kažem da može bolje.

svima koji putuju, ne važno gdje i kada želim sretan put i jaaako dobar provod :)

Ninek

u duhu foruma, samo kažem da može bolje.
kužim ja kaj ti govoriš, al kad netko, tko je svoje slobodno vrijeme odvojio da bi ostatku faksa priuštio nešto što do sad nismo imali, čita ove postove di sugerirate da nije baš napravio dobar posao onda je to u najmanju ruku bezobrazno i uvredljivo..

Tihana I.

ova rasprava me podsjeća na srednju školu kad su jedni htjeli vamo,drugi tamo...agencija collegium je specijalizirana za apsolventska putovanja...i koji idete i koji ne idete podržite akciju i sve pohvale curama...na ovom faksu se bunt počeo odražavati tamo gdje mu nije mjesto...kome ne odgovara neka se suzdrži od komentara.

lupa

Cure imam pitanje; u kolko rata bi se to moglo plaćati, jel se kreće odmah sa trećim mjesecom ili kak? Jel možemo mi povesti nekoga, npr. ja bi rado s dečkom ako to nije problem i ovih 150kn to je kao polog? Sorry ak gnjavim, al tek sam sad skužila za to i ful sam se zagrijala. Tenks

Ivy

Admin
Par objasnjenja sta se tice placanja
nadam se da cete shvatiti

Kao prvo prilikom prijave uplacujes 150,00 kn (odnosno 300,00 ako ides sa deckom)

Tih 150,00 kn ti se odbija od cijelokupnog iznosa aranžmana (on iznosi 3505,00 kn i pristojbe i paket osiguranja koji sam npr ja uzela)

Možes plačati u mjesečnim ratama, (svaki mjesec jednako ili si sami podijelite rate ovisno o iznosu koji koji možete odvojiti) s time da MORATE poštovati sljedeću dinamiku plačanja:

Do 01,04.2010, trebate uplatiti najmanje 650 kn (u to je uracunata i pocena akontacija- dakle nakon prijave jos 500 kn)

Do 15,05,2010, trebate uplatiti najmanje 1350,00 kn (dakle još 700 kn)

Do 15,09,2010, trebate imati uplaćen kompletan iznos

Kao sto sam prije navele, možete sa sobom povesti bilo koga (decka, babu, strinu, sestru :p) to uopce ne stvara problem :D

I ne davis, tu smo da razjasnimo sto i kako :D

Ako jos sta treba samo pitajte...

Ivy

Admin
Prije par dana dobila sam upit dali se i porezni studij smije prijaviti

O odgovor je naravno pozitivan jer su oni isto Drustveno veleuciliste :D

Ivy

Admin
Prijave su i dalje u tijeku

Sto se vise priblizavamo terminu polaska :D malo se mijenjaju i uvijeti placanja

Kao prvo prilikom prijave uplacujete 400,00 kn

naravno taj se iznos umanjuje od ukupnog iznosa aranzmana

Do 15,05,2010, trebate uplatiti najmanje 1350,00 kn

Do 15,09,2010, trebate imati uplaćen kompletan iznos

Jennifer_1

joj bas se veselim :)) ... e imam i jedno pitanje?? jel se zna koliko je ljudi prijavljenih do sad, odprilike??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks