AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Apsolventsko putovanje 2010.g

Ivy

Admin
mislim da je do sada prijavljeno oko desetak ljudi

nemam tocne podatke trebala bi provjeriti u agenciji

samo ponovaljam
da prijava do 15.05 iznosi 400 kn a od 15.05. 1100 kn

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I do kad se može prijavit?Najkasnije?Krajnji rok?
Kolko se ljudi skupilo do sad?

Cure svaka čast!Napokon da se nešto organiziralo.
A stvarno kome ne paše,nek ne komentira!

Ivy

Admin
Uspjeli smo produziti prijave za apsolventsko.

Trenutno je potrebno prilikom prijave uplatiti 1200 kn, a kompletan iznos do devetog mjeseca.

Marinica

hoće li se i u nadolazećoj akademskoj godini organizirati apsolventsko putovanje?

Ivy

Admin
Jedna cura s našeg faksa koja je otplatila cijeli iznos za putovanje u Tunis (3650kn) nažalost nije u mogućnosti putovati te bi prodala svoju kartu i to za 3 000 kuna i to na 3 rate! dakle, zaista dobra last minute prilika i ponuda- 8 dana u tunisu + safari za tu lovu

ako je netko zainteresiran nek mi se javi na broj 098 134 86 76

Detaljnije informacije uskoro za nas koji polazimo 07.10 :D

Ne znam za iducu godinu jos sta ce se dogovarati :D

masa

kak tak puno?po 3000 su sad u agenciji,a i to je puno jer se zna naći ispod 2000 ako pregledaš sve agencije s tim da imaš sve uljučeno tjedan dana

masa

jok! bila stara od frendice.uspjela je naći,sve je uključeno u cijenu,čini mi se da je 2100.al to trebaš tražit i čekat...

LuckyIvana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da ali u pravilu su te cijene bez zrakoplovne pristojbe i vecina je bez ukljucenog izleta u safari ...
još uvijek imaš volje ljudima objašnjavati...svaka čast na strpljenju... ;) veselim se 07.10. :)))))

masa

još uvijek imaš volje ljudima objašnjavati...svaka čast na strpljenju... ;) veselim se 07.10. :)))))
s obzirom da je rekla da joj frendica hoće prodat za 3000kn,da,treba objasnit.ili frendica...

cedevita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Curke valjda cemo ponoviti apsolventsko :D
Naravno da ćemo ponoviti!!!

Tražimo ponude i aranžmane za apsolventsko putovanje DVZ-a iduće 2011. godine, zato ekipa- PRIPREMITE SE... čim skupimo informacije javimo

pozdrav

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks