AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Apsolventsko putovanje

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Otvaram ovu temu kao posebnu, odvojenu od Udruge, i odvojenu od putovanja općenito...tamo smo već pričali o tome a sad je vrijeme da počnemo planirati...jer ak želimo otplatiti ranije u ratama...ipak smo mi studenti pa da bude lakše.

Budući da studenti sami moraju organizirati putovanja (to ne može ići preko Udruge) pa pitam vas jeste li (još) za?

Moj prijedlog - Agencija Spektar putovanja
10 mjesec (onaj vikend kad se spaja)

BRATISLAVA 4 DANA
prijevoz: autobus
termini: travanj / svibanj / listopad 2007.
trajanje: 4 dana
cijena : 1.099 Kn ( za min 40 osoba )

program putovanja:

1.DAN
Polazak iz Zagreba u ranim jutarnjim satima. Vožnja u pravcu Beča uz povremena stajanja radi odmora. Po dolasku u Beč panoramski razgled autobusom i pješice; PARLAMENT, OPERA, HOFBURG, KATEDRALA SV. STJEPANA, HELDENPLATZ... Nakon razgleda slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje ili kupovinu. U poslijepodnevnim satima odlazak do Bratislave, smještaj u hotel. Upoznavanje noćnog života slovačke metropole, noćenje.

2.DAN
Doručak. Nakon doručka slijedi razgled kulturnih znamenitosti grada u pratnji lokalnog vodiča; DVORAC, VRATA SV. MICHAELA, KATEDRALA SV. MARTINA, GLAVNI TRG, VIJEĆNICA, PALAČA PRIMACIAL... Slobodno poslijepodne, noćenje.

3.DAN
Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Poslijepodne mogućnost fakultativnog posjeta jednom od najljepših slovačkih gradića – TRNAVI, poznatija kao 'Mali Rim' zbog velikog broja crkava. Noćenje.

4.DAN
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u jedan od najljepših i najmodernijih shopping centara srednje Europe – AUPARK. U ranim poslijepodnevnim satima povratak za Zagreb. Dolazak u večernjim satima.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom, smještaj u hotelu 3* u Bratislavi na osnovi 3 noćenja sa doručkom, svi razgledi prema programu, pratitelja i troškove organizacije putovanja. FAKULTATIVNE DOPLATE:
- izlet u Trnavu, 17 EUR

U cijenu aranžmana nisu uključene ulaznice za muzeje i crkve te ostale objekte koji će se eventualno posijetiti.

Preporučamo sklapanje dodatnog zdravstvenog osiguranja tijekom boravka u inozemstvu.

-----

Molim i Vaše ideje...

Miklja

Re: Apsolventsko putovanje....

Moja sugestija je da na dan održavanja studentskih izbora definiramo broj zainteresiranih i budžet za apsolventsko putovanje.

Nakon toga možemo razgovarati o mjestu/datumu puta.

TINY

Miklja...super ideja...
Možemo napraviti nekakav upitnik gdje bi studenti izjasnili svoje stajalište, ideje i ostavili svoje kontakte da ih možemo informirati...
Kaj velite na to????

TINY

Kaj nitko nije zainteresiran ni za ovaj oblik tulumarenja????

TINY

Ovo bi trebala biti aktualna tema bar u sljedećih nekoliko mjeseci...

Pričali smo da bi išli negdje oko 22.10 uglavnom nakon dekanskih rokova...

gricka vjestica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

e ako mi na apsloventkom bude ko sinoc....ja se onda sigurno ne vracam doma trijezna...samo mi ne dajte da ista vozim, jer sinocnji pokusaj vracanja na biciklu jedva se izvukao bez pogresnog stajanja :D
dobro necu vise cmizdric idem li ili ne.....znat cu na vrijeme ...nadam se pozditovnog odgovora....hm do kad imam rok.....sad ces mi ti miklja i george reci da nemam roka :)

Miklja

15 dana od dana saznanja, znači 15. 8. odnosno 16. 8. jer je 15. ne radni dan.

gricka vjestica

jep:) al necemo ic tim prijevoznim sredstvom na apsloventsko pa dobro :D ostavila sam ga na pocetku ulice, pa onda fiju briju do doma, i prezivjela sam izazove na kamenitom putu :D 8)

15. 8. kazes miklja, nista idemo onda prvom prilikom skupa kod tete u referadu....tamo cemo saznat moj konacan odgovor :rolleyes:

kako dobro zvuči '' A P S O L V E N T S K O'' 8)

TINY

Ja bum vidla za godišnji...nemrem trenutno nikaj reć, možda bum pametnija 16.08.

uglavnom sudjelujem na organizaciji...

gricka vjestica

neće mi miklja ipak george pisati diplomski....gle od kud financirati sve....

a u pon. kad sam bila na faksu, pitale su me tri cure za to (drže se međusobno) sto je s apsolventskim, ja sam ih uputila na forum, da mogu tu sve vidjeti i tako...a u biti je pitanje bilo ''DI SU PLAKATI'' ... pa eto hoćemo li mi to obznaniti i na faksu plakatima ? ;)

TINY

Ma budemo mi to sve objavili...sam je pitanje kad na kraju idemo...
Ak treba budem nekaj ja smislila grafički...

Miklja

Tko želi na apsolventskom naći će ekipu, tko ne želi tome ni jumbo plakat ispred BB kuće neće pomoći.

TINY

Ah Miklja nemoj da te iznenade naši vrli studenti...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks