Robi A.
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kao naprimjer?Inače vss puno znači jer otvara puno mogućnosti.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kao naprimjer?Inače vss puno znači jer otvara puno mogućnosti.
Bacc. je VSS 1.-og stupnja, a spec. ili mag. je VSS 2-og stupnja.Šta kao npr,glupo pitanje,svaka vss je bolja od baccalarausa.
da bi položio gore navedene ispite, prvo te netko treba zaposliti :happy:Pa prednosti VSS su npr. slijedećeolaganje ispita za poreznog svjetnika, polaganje ispita za stečajnog upravitelja, upisivanje nekog doktorata, a ako još znaš i poneki jezik ( da imaš verifikaciju) polaganje ispita za sudskog tumača. Moramo se složiti da uz nabrojene mogućnosti svako može doći lakše do posla.
Zato je svakako uputnije imati VSS nego VŠs.
ne kužim..Ma prestrašno je to,koliko puta već sam doživjela da je za naše radno mjesto umjeto mene-ili nekog drugog naše struke zaposlen pravnik...na radno mjesto za koje bi trebala biti naša struka...eto...
a što se tiče vss/všs-tj prvostupnik-frendica mi je završila višu zdravstvenu-i događalo joj se da joj na razgovoru kažu-ma sve super to kaj vi imate svjedodžbu i to bi trebalo biti isto kao i prije-dipl,ali mi tražimo nekog diplomiranog-znači po starom programu...i opet joj tu ne pomaže ni te tri niti bi još dodatne dve-koje sad završava...i moš ga je... kad neki ne priznaju da je prvostupnik isto kao i prije dipl-to jest da je to sve ista razina obarzovanja i jbg...ma...
A gle možemo se samo nadati...Ja učim(mučim se) dalje...
čovječe u Osijeku su osnovali specijalistički studij, a u Zagrebu još ništa...koja sramotaPravni fakultet u Osijeku raspisuje natječaj za upis na stručni diplomski studij javne uprave. Imate sve informacije na slijedećem linku.
Pravni fakultet u Osijeku S. Radica 13, Hrvatska-Croatia, Faculty of Law in Osijek - Croatia, profesori, asistenti,novaci S. Radica 13, 031-224-500 - Osijek, Hrvatska-Croatia, Faculty of Law in Osijek-Croatia
možeš mi poslati link od stranice gdje se može vidjeti taj specijalistički studij u osijekuima i u Osijeku polaganje razlike ali ja to ne moram jer sam prvostupnica javne uprave, znaći da nije u tome stvar.
Pravni fakultet u Osijeku S. Radica 13, Hrvatska-Croatia, Faculty of Law in Osijek - Croatia, profesori, asistenti,novaci S. Radica 13, 031-224-500 - Osijek, Hrvatska-Croatia, Faculty of Law in Osijek-Croatiamožeš mi poslati link od stranice gdje se može vidjeti taj specijalistički studij u osijeku
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.