Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
tko je rekao da ga ima? samo je odobreno njegovo osnivanje od senata pravnog faksa, sveučilišta ili koga već, ali dalje mora ići na odobravanje u onu agenciju. ugl, ozbiljno je pokrenut proces osnivanja. a što čekati je osobni izbor. ja ću ići gdje god da se u 2 mj otvore +2.dobro i šta onda na kraju od tog specijalističkog, prvo ga ima pa nema!!!bio danas u referadi i kažu da ne znaju ništa!!! šta jel se isplati onda čekat da ga uvedu (ako!) i možda u Rijeku na dodatnu jednu godinu!! šta vi kažete???
u osijeku je 16. a već su na forumu pisali kolege iz osijeka da će i dvije godine toliko koštati, a oni koji su već završili +1 će tu drugu godinu platiti minimalno. a koliko sam pročitala po forumu split inače košta 8 tisuća i trebaju se polagati predmeti razlike koji koštaju 7 tisuća.U Osijeku jednogodišnji specijalistički košta cca. 18.000,00 kuna
Još prije godinu sam zaključio da se to meni ne isplati čekati i otišel sam polagati za VSS u karlovac.ksd vidim kakvi su fakulteti, visoke škole i sl. dobili tu dopusnicu najradije bi došao na sjednicu tog Nacionalnog vijeća i sve ih sterao u p**** m*******!
ti si vjerojatno onda upisao ono Poslovno upravljanje na VTŠ-u? kako ti je tamo?kažu da nije teško,poslije toga si ''''master of menagment ili tako nešto,neznam kako bi to prevela...magistar poslovanja/menađmenta...Još prije godinu sam zaključio da se to meni ne isplati čekati i otišel sam polagati za VSS u karlovac.
i ja sam to gledala, ali pare su mi problemJoš prije godinu sam zaključio da se to meni ne isplati čekati i otišel sam polagati za VSS u karlovac.
nemaju nikakve veze s obrazovanjem, ali imaju vezehttp://www.nvvo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=41
Pogledajte tko sjedi u tom vijeću: IVICA MUDRINIć (T-COM) i IVAN MIŠETIĆ (CROATIA AIRLINES)!
Kakave oni imaju veze sa visokim obrazovanjem???
pa specijalistički je VSS, dobiješ naziv specijalist javne uprave. isto kao što je stručni bacc. VŠS kao i sveučilišni bacc.Tu gdje ja radim u sistematizaciji radnih mjesta još uvijek se mjesta dijela na SSS, VŠS i VSS, te bi donošenjem novog zakona sve sistrematizacije trebale biti prilagođene novim nazivima i tu se javlja jedan problem, a to je da ukoliko se u novim sistematizacijama radnih mjesta u javnoj odnosno državnoj upravi, naziv koji se dobije nakon završenog specijalističkog ne uvede, specijalistički je bezvrijedan.
da, ti dobiješ taj naziv, ali je pitanje da li u sistematizaciji za radno mjesto za koje se javljaš piše da se traži magistar struke (VSS) ili specijalist javne uprave (VSS).pa specijalistički je VSS, dobiješ naziv specijalist javne uprave. isto kao što je stručni bacc. VŠS kao i sveučilišni bacc.
Sastav Nacionalnog vijeća je takav da su dva člana izvan sustava visokog obrazovanja - oni predstavljaju znanstvenike iz područja gospodarstva. Nema tu ništa nelogično, čak mislim da je to dobro. Možda upravo preko jednog od ove dvojice dobijem informaciju kad je sljedeća sjednica i što je na dnevnom redu...http://www.nvvo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=41
Pogledajte tko sjedi u tom vijeću: IVICA MUDRINIć (T-COM) i IVAN MIŠETIĆ (CROATIA AIRLINES)!
Kakave oni imaju veze sa visokim obrazovanjem???
Čuj, kako se uzme... Baš sam malo googlao i naletio na ovaj tekst:Nema tu ništa nelogično
Jest, nema logike. Adekvatnija bi bila RABOTA?po kojoj logici se ova tema našla u grupi koja se zove POSAO?
Mala digersija i totalni OT: CRONET nije bio preteča T-COM-a, već HPT, koji se, koje ono godine, razdvojio na Hrvatsku Poštu i Hrvatske Telekomunikacije. Valjda da bi se telekomunikacije lakše prodale??CRONET-a (preteča T-COM-a)
Možda je čovjek sve što je zaradio i stekao štedio za jedinu i voljenu mu Domovinu?šta je radio u Kanadi silne godine, kad nije imao za stan?
:thumb22:Kao članovi NVVO-a su trebali biti imenovani: dr.Ivica Đikić-svjetski poznati genetičar, dr. Miroslav Radman-također poznati genetičar i slični.
to ću ti ja doznat kad je.Sastav Nacionalnog vijeća je takav da su dva člana izvan sustava visokog obrazovanja - oni predstavljaju znanstvenike iz područja gospodarstva. Nema tu ništa nelogično, čak mislim da je to dobro. Možda upravo preko jednog od ove dvojice dobijem informaciju kad je sljedeća sjednica i što je na dnevnom redu...
P.S. Pitanje za admine: po kojoj logici se ova tema našla u grupi koja se zove POSAO? Napregnuh sive stanice ali ne uspijeh dokučiti.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.