AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Diplomski odnosno specijalistički studij

marbela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
A da li je moguće poslati ih još poštom? Mislim u ponedjeljak?
datum predaje pošti je datum predaje pismena onome kome se šalje.
s time da naravno moraš poslati preporučeno!
uredsko poslovanje :D :D :D
curice pa jel niste polagale uredsko poslovanje?!
mi malo starije koke jesmo pa to znamo.

moreplovac

neznam dali je netko primjetio ali porezni sudij treća godina je dozvoljeno plaćanje na rate.. možda i nama dozvole

martina_sk

Administrator
"Upisi će se obaviti nakon objavljivanja rezultata razredbenog postupka, prema listi redoslijeda 4. listopada 2013."- ja sam ovo shvatio kao da je 4.10. bas upis
pitat će već netko kad bude nosio papire za prijavu pa ćemo saznati :)

Bilo bi super kad bi rang listu objavili na netu

Oni studenti koji se upisu kao redovni na specijalisticki porezni studij placaju samo upisninu... Tako da ce sigurno biti tako i za javnu upravu
tko zna, možda i budu. vidjet ćemo.

nije isto kod nas 3+2 i to što se porezni produžuje za jednu godinu ono što ne bi smjelo biti dvije pa samo upisninu plaćaju. sve ćemo vidjeti. naravno, užasno je frustrirajuće što se takve stvari još ne znaju!

pozdrav svima,

nisam sigurna da sam dobro shvatila - za prijavu nam treba ona prijavnica, osobna ili domovnica (ili kopija ak šaljemo poštom?) i jel nam treba taj prijepis ocjena ili ne?
Ne kužim moram li sad ići po to na faks ili ne...
ne treba prijepis ocjena. da, kopija ako poštom šalješ.

Da li je moguće poslati prijavu poštom? Te da li se plaća prijava, odnosno da li je potrebno ranije nešto uplatiti?
moguće je poštom i ne plaća se prijava.

specijalisitički porezni studij? misliš na 3. godinu poreznog studija?
da, misli na treću godinu poreznog.

neznam dali je netko primjetio ali porezni sudij treća godina je dozvoljeno plaćanje na rate.. možda i nama dozvole
nije nam omogućemo plaćanje na rate. tako su rekli u referadi nekome kad je zvao. rekli su da prvoj godini to nikad nije bilo moguće.

123

Uz ispriku ako nekoga uvrijedim, ali... Jel vi znate čitati??? Pitate toliko glupa pitanja, ne znam kako vas nije sram. Ako piše to što piše da je potrebno za upis kaj onda pitate jel treba prijepis ocjena, isto tako za poštu, niste učili ZUP??? ja ne vjerujem jednostavno.. i onda će se takav neki upisati, a oni koji imaju ipak nešto u glavi neće... žalosno je to sve..ma možeš imati prosjek 5,0 kad je u glavi livada...

Aderma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanje, nekima možda glupo, al briga me :p :) kakva svjedodžba?? pa dobila sam diplomu, a ne svjedodžbu, a svjedodžbu srednje škole ne trebaju (to sam provjerila).

sanja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi, ispunite prijavu, iskopirajte osobnu i potvrdu (ili svjedodžbu - tako se diploma zove po novom). ako ste se udali, i vjenčani list, datum nije bitan. da je, napisali bi.
i meni izgleda čudno - skupila sam ta tri papirčeka na hrpu i ne mogu vjerovati da je to sve, ali fakat je. znači, mi nepromijenjenog prezimena, dostavljamo samo osobnu, prijavu, i svjedožbu/potvrdu. i to je to!

koka

da.
da li je netko uspio saznati, kako kod prijave sutra mogu reci svoj izbor za izvanrednog studenta? sigurna sam da nas ima poprilican broj koji radi i izvanredno im je jedina opcija...nadalje, da li znate u kojem roku trebam poloziti razliku od onih 6 (ili koliko vec ispita) koja dijeli stari program i Bolonju? tenks

Nirvana

Evo danas se uključim nakon dužeg vremena i pročitam da ima dopuna tj. da moramo imati ispis ocjena uz Potvrdu o završenom studiju. Krasno. Jeste li vi podignuli taj prijepis ocjena ili to možemo tražiti prilikom upisa?

koka

da.
Evo danas se uključim nakon dužeg vremena i pročitam da ima dopuna tj. da moramo imati ispis ocjena uz Potvrdu o završenom studiju. Krasno. Jeste li vi podignuli taj prijepis ocjena ili to možemo tražiti prilikom upisa?
ke? a di to pise? jedino vidim prijepis ocjena ako dolazis sa drugog ucilista...

b) Pristupnici koji su završili trogodišnji preddiplomski sveučilišni ili stručni studij društvenog smjera na nekom od visokih učilišta u Republici Hrvatskoj i stekli najmanje 180 ECTS bodova

1. svjedodžbu, odnosno potvrdu o završenom studiju i dopunsku ispravu o završenom studiju (odnosno prijepis ocjena),

2. predočiti originalnu domovnicu ili osobnu iskaznicu

3. kopiju vjenčanog lista ukoliko je došlo do promjene osobnog imena

Nirvana

Sorry, trebam bolje čitati. Sad i ja vidim da sam pročitala krivi red odnosno za one koji su završili studij na drugom učilištu.
Vidim i da su objavili za redovne raspored predavanja, a što s izvanrednima? Mislim, dali su rokove u 11. mjesecu ali za koga, tko bi mogao pripremiti nešto za te rokove ako redovnima počinje 21.10., a izvanrednima tko zna kada i vidim dosta preklapanja u rokovima. Sve u svemu nisam baš oduševljena rokovima, kako se vama čini?

marbela

jel netko saznao da li će izvanredni morati ići na predavanja i da li su upisi odmah u petak?
gledala sam popis literature! jaaaaooooo
pa cijela hrpa! gdje ćemo samo nabaviti i iskopati to sve?!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks