AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Diplomski odnosno specijalistički studij

Sanjek

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pa nije valjda da će zaista odmah u petak biti rez i upisi? mislim, meni to nema logike...dakle, svatko od nas tko je prijavio bi trebao doći sa sitnicom od 7500 kuna ( ili tim iznosom osiguranim bar na računu) vidit samo dal je na toj famoznoj listi, i onda ako jest, trčat brzo uplatit i vraćat se na faks na upis?:stovanje:a oni koji neće bit na njoj vraćat će se kući sa tim iznosom u džepu a tko zna što su sve napravili da dođu do te love...okej, nije da bi ikoga trebalo to biti briga ali svejedno...nije mi baš nešto ta varijanta...i što je sa onima koji bi trebali imat prijamni?dakle, jučer i danas su prijave...prijamni neće biti sutra, a ako su upisi u petak, kad će ga onda pobogu biti? znači li to da je ta kategorija odmah u startu eliminirana ili šta?:hmmm: ali okej, petak je tu...vidjet ćemo sve...na vrijeme...nadam se...a onda možemo dalje gunđat i diskutirat o organizaciji svega...jedva čekam
Objavili su maloprije na stranici da je prijemni u četvrtak, a šta i kako dalje...ne zna se (ko i puno drugih stvari na našem faksu)

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znači da će sveukupni rezultati biti tek sutra kasno navečer ili najvjerojatnije u petak tokom dana.
A znači, ako prođu prijemni, onima koji ga sutra pišu se prosjek množi sa 10 a nama ostalima sa 20?
Jel im donosi neke bodove i sam rezultat na prijemnom(mislim da je nešto spominjano o tome na onom predstavljanju)?

sanja

Ona ženica koja je zaprimala prijave je rekla nekome od nas (ja čula!) da će upisi vjerojatno biti nešto kasnije i da pratimo web stranicu. Tako da upisi vjerojatno neće biti u petak. Ovaj tjedan jedino rang lista.

ivanuška

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Mene zanima da li ste se vi dobro pripremili za taj prijemni, naime ja sam diplomirala 2008. godine (što znači da mi je znanje poprilično isparilo), radim i ne mogu reći da super znam... Ima li još nekoga kao ja?

ivaanai

Da li mislite da ce upisi trajati par dana? Naime, spojeni vikend bla bla, trebali bi nam dati barem cijeli iduci tjedan da se upisu ljudi

tinach

ja sam bila danas bila na prijavama oko pol 11.. došla sam na red za 2 min , tak da nije neki red bio, osim za upise. pitala sam gospođu jel nas se puno prijavilo pa je rekla da je više no što je predviđeno(onih 100 ljudi) i da će onda vjerojatno povisiti upisne kvote.

pigetic

:aplauz: ako će povisiti kvote zaista..
Iznenadilo ih a kako i ne bi, pa nije da ljudi godinama žele specijalistički.

tinach

pa mislim da je to dosta realan scenarij..osim ako ne bude puuuuno više prijava, a ovako s nekim brojem koji odskače nemaju što izgubiti, samo dobiti :), novce jel:)

sara1978

Znači da će sveukupni rezultati biti tek sutra kasno navečer ili najvjerojatnije u petak tokom dana.
A znači, ako prođu prijemni, onima koji ga sutra pišu se prosjek množi sa 10 a nama ostalima sa 20?
Jel im donosi neke bodove i sam rezultat na prijemnom(mislim da je nešto spominjano o tome na onom predstavljanju)?
Tako je, onima koji pišu prijemni prosjek se množi sa 10 (to su student sa ostalih upravnih studija van Zagreba I sa studija ostalih društvenih usmjerenja) a nama ostalima se množi sa 20.

Mislim da im rezultat na prijemnom nosi dodatne bodove (npr. 30 bodova za 30 točnih odgovora), koliko se sjećam s tribine.

ruskica

jaoooo... molim informaciju kad se piše prijemni za nas ostale koji smo završili na drugom faksu izvan zagreba ?? ja tu informaciju nigdje nisam mogla pronaći, a ako se piše sutra zanima me gdje i u koliko sati ? molim brzi odgovor . hvala

pigetic

Tako je, onima koji pišu prijemni prosjek se množi sa 10 (to su student sa ostalih upravnih studija van Zagreba I sa studija ostalih društvenih usmjerenja) a nama ostalima se množi sa 20.

Mislim da im rezultat na prijemnom nosi dodatne bodove (npr. 30 bodova za 30 točnih odgovora), koliko se sjećam s tribine.
Aha, a kaj znače ti bodovi? Jel se oni zbrajaju ili množe sa koprićevom formulom (prosjek+100)X10? Gdje ti bodovi tu spadaju?

ivaanai

jaoooo... molim informaciju kad se piše prijemni za nas ostale koji smo završili na drugom faksu izvan zagreba ?? ja tu informaciju nigdje nisam mogla pronaći, a ako se piše sutra zanima me gdje i u koliko sati ? molim brzi odgovor . hvala
Sutra u 3 G10

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks