Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A jel tog gradiva koji se odnosi na agencije ima puno??imas u nsb-u
znači može se i po staroj literaturi proc??? ..brzo odgovorite da znam dal da kupujem ili ne:tongue2:Jel neko vidi nove promjene ..ja ih nevidim...samo za ministarstva nova...ak neko još nesto zna da je drugačije neka napise...jel sam tolko čorava il kaj![]()
moze da...ja bi napisala pitanja sa pismenog al stvarno ih neznam pročitala sam i izisla van jer su bila uzasna...pitanja koja do sad nikad nisu bila nit sam ikad za neke stvari čula...katastrofa..ak neko zna pitanja i proso je molila bi neka ih napise HVALA UNAPRIJEDznači može se i po staroj literaturi proc??? ..brzo odgovorite da znam dal da kupujem ili ne:tongue2:
Ovo sam ti iskopirala iz skripte od archi iz skriptarnice, skripta ti ima 19 str. ja sam samo po njoj učila i položila, znam da se u međuvremenu mjenjala literatura ali evo u njoj su ti pitanja koja su se najčešče pojavljivala na pismenom a među njima i ta dva.ja u knjizi ne vidim di se nalaze centar vlade kao i globalizacija...a imam obje knjige.a vidim da u skripti ima pitanja o globalizaciji i centru vlade
skripta pitanja i odgovoriiz čega je najbolje učiti ovaj predmet?
ja mislim mihovil škaricaHej ljudi,šta mislite tko bi od profesora ili asistenata iz ovog predmeta mogao biti taaako drag da mi da potpis naknadno?? Hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.