mislim da isto ko i naukadaj molim te pitaj za to pa obavezno javi bili bi ti svi zahvalni...
a kako izgleda pismeni?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mislim da isto ko i naukadaj molim te pitaj za to pa obavezno javi bili bi ti svi zahvalni...
a kako izgleda pismeni?
više se ni ne sjećam ispita iz nauke- samo pitanja bez eseja? Jesam pogodila??mislim da isto ko i nauka![]()
već sam mislila da sam luda...u novoj literaturi nema centra vlade i globalizacije... barem ja nisam naisla na to... treba li to uopce?
mislim da to spada pod odnos građana i uprave tu se nabrajaju : paternalizam, demokratska država i uprava, uprava u kojoj građani sudjeluju u javnim odnosima te suodgovornost to je svako za sebe, a sad koje su suprotnosti u dem. drž. i upravi ne mogu nigdje nać...mislim da su to javni odnosi i suodgovornost
Da, to je pitanje bilo u drugom mjesecu na ispitu, i uopce ne razumijem na sta oni tu tocno misle! Sumnjam da je odgovor suodgovornost i javni odnosi jer to mi nema logike...mislim da to spada pod odnos građana i uprave tu se nabrajaju : paternalizam, demokratska država i uprava, uprava u kojoj građani sudjeluju u javnim odnosima te suodgovornost to je svako za sebe, a sad koje su suprotnosti u dem. drž. i upravi ne mogu nigdje nać...
da vidjela sam to pitanje.. nije ni meni bas jasno kaj bi tu trebalo odg...Da, to je pitanje bilo u drugom mjesecu na ispitu, i uopce ne razumijem na sta oni tu tocno misle! Sumnjam da je odgovor suodgovornost i javni odnosi jer to mi nema logike...
str. 356.a di spada : nove vrijednosti i tradicionalne vrijednosti... ne mogu nigdje nać...
To su: elementi, okolina i struktura sistemaMože li mi netko odg. na što se misli pod 3 karakteristike upravnih sistema, učim iz skirpti i zakona pa sam malo zbrkana, jel to opća povezanost, kontigentnost i dinamika suprotnosti ili što?
3 karaketristike sistemaej ekipa učila sam po skriptama pa me zanima vidim da se spominje da se globalizacija ne mora znati...kaj je još izbačeno iz literature??
B grupa
1.a) 3 karakteristike sistema i objasni
b)objasni opreku interesne dominacije i interesne autonomije u upravnim sistemima
2.a)2 instituta kojima se onemogućuje povratno djelovanje uprave na sabor
b)normativne ovlasti vlade u odnosu na upravu
jel zna itko odgovore na ova pitanja???
ugl imaš pet pitanja a i b.. i na njih treba odg samo ono kaj se traži, ne ići u širinu, ak piše nabroji onda se nabraja, ništa se to ne objašnjava a ak treba objasniti onda u par rečenica.. barem ja mislim da je takomolim pomoć- ili sam ja slijepa ili nisam učila (ionako mi je sve zbrkano) ali gdje u knizi je taj centar vlade???
više se ni ne sjećam ispita iz nauke- samo pitanja bez eseja? Jesam pogodila??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.