Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nastavni materijali, stranice 361-374; imaju u MasarykovojDa li itko zna u kojoj se knjizi nalaze mjere za modernizaciju uprave u RH, znači oni aspekti )( strukturno org, funkcionalni i personalni) ..I da li imaju tu knjigu u fotokopiraoni u Masarykovoj?? I ako netko zna točnu stranicu di se nalaze ti aspekti tako da si mogu to iskopirati jer ako prođem pismeni pitat će me to na usmenom sigurno((
Dva sistema po izboru objasniti, ima ih tri: Teritorijalni, asocijativni i funkcionalni...jel zna netko sta je trebalo napisati pod 2 koncepcije sistema ??
Pa sta nije ono sistem i sistem spram okoline??Dva sistema po izboru objasniti, ima ih tri: Teritorijalni, asocijativni i funkcionalni...
da,2 su koncepcije u razmatranju pojam sistema- jedna se bavi unutarnjoj strukturom sistema i međusobnim odnosom tih elemenata, - to je strukturni pristup, a druga zanemaruje strukturu sistema i pažnju poklanja ulaznoj i izlaznoj strani sistema,te odnosu sistema spram okoline.Pa sta nije ono sistem i sistem spram okoline??
a) nabrojiti sve državne dužnosnike i rukovodeće državne službenike u ministarstvima
b) Na koji način se imenuju državni dužnosnici i rukovodeći državni službenici prema zakonu o ustrojstu državne uprave
Jel mi moze netko odgovorit na ova pitanja
Moj recept za prolaz je bila ta hinina skripta i obavezno uz nju zakoni (zsdu, ustanove, vlada, sabor, unutarnje ustrojstvo...) a uz to sam u nastavnim materijalima (knjizi) pogledala objašnjenja onih aspekata i 12 načela i usmjerenja reforme u RH (iz toga se zna tu i tamo zalomit koje pitanje s objašnjavanjem).bok ljudi! Vi koji sad učite za rokove u 6.mj. da li možete napisati iz čega učite. Da li se može učiti po skripti od hine? U silnim promjenama više se ne mogu snaći.
Pa vidi popis literature na pravo.hr/UZ, državna uprava...a koja je knjiga sada važeća? U postovima prije sam naišla na komentare "stara literatura" i "nova knjiga".
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.