AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Državna uprava

petrazg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali za ovaj ispit postoji provjereno dobra skripta ili se mora učit iz knjige,zakona i nastavnih materijala?? Htjela bi izać na rok u 2 mjesecu pa da se pripremim kako treba.. :)

marii

Mene isto zanima po cemu je najbolje za uciti,nisam jos nista nabavila a planiram na ispit u 2 mj.pa mislim da mi je vrijeme da pocnem pripremati literaturu! Hvala..

ve1n

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može li mi odgovoriti itko tko je izlazio na ispit??
To i mene zanima, trenutno sam to oznacio kao ''povijesni dio'' i preskocio do poslova i strukture u teritorijalnom sistemu. Ali ako netko kaze da se pita, vratit cu se na to.. Isto bi molio nekog tko je ucio i polozio za odgovor po ovom pitanju :D

ana22

To i mene zanima, trenutno sam to oznacio kao ''povijesni dio'' i preskocio do poslova i strukture u teritorijalnom sistemu. Ali ako netko kaze da se pita, vratit cu se na to.. Isto bi molio nekog tko je ucio i polozio za odgovor po ovom pitanju :D
a jel učiš zakone?

violeta-zg

sve sam mogla prožvakat od literature, ali ovu državnu upravu nikako... zakoni se definitivno moraju učiti, nije dovoljno samo jednom pročitati. bar ja tako mislim... uff, da mi je se riješiti...

blankad

dal iz zakona o sustavu drz uprave moramo za sva tijela i ministre, predstojnike tajnike i ravnatelje za svakog znati nabrojati sve ono što radi? Jer ima toga previše..

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ja se to nisam bio učio. Zakon sam samo pročitao. Ne pamtim da su to nekoga pitali. ALI, s druge strane ne bih si želio griješiti dušu.

lorena94

Zdravo ljudi!
Zanima me, pošto su agencije napisane kao dodatna literatura, moramo li ih učiti, tj da li se često spominju na ispitu i ako da, možete napisati pitanja s ispita iz toga djela?
Hvala

Saraa

Za onu narančastu knjigu odnosno knjigu upravna znanost, skripta by hina. A za onu drugu o reformama ne znam. I plus naravno ona 3 zakona.

blankad

jel se moze na konzultacije po potpis ak nismo u mogucnosti doci drugi cetvrtak na potpise? a posto je vec 4.2. ispit...

Ina18

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dakle imam par pitanja za osobe koje su prosle ovaj predmet : prema onom procitanom na forumu dovoljna je hinina skripta , te zakoni (zsdu, ustanove, vlada , sabor, unutarnje ustojstvo) i naravno nastavni materijali ?? i postoji li mogucnost da se ovaj predmet nauci za 2 i pol tjedna?
:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks