Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
huh, vidjeh. hvala
'huh' means da bi ja Škaricu na usmenom mada sam čula da je i kod Muse umijeće pastOvo"huh" treba značiti olakšanje ili panika? Neznam ništa o prof. Musi pa ako ima koga da mi malo pojasni (čitaj:ulije hrabrost)
Neznam za Državnu, ali na Eup-u je stvarno bila ok. Ulazi se po dvoje i kad sam ja bila kod nje ispitivala je od većeg broja bodova prema manje. Sve skupa nije to puno trajalo. Sretno.I ja sam čula pohvale za prof. Musu što se tiče usmenih, ali bi bila zahvalna kad bi mi neko napisao koji je princip ispitivanja kod nje. Kolko nas ulazi, pita konkretno ili detalje i koliko dugo ispituje?
je kad bi ti petpa po ranijim postovima možete zaključiti da je Musa jedna od boljih, mislim da čak ni neide u detalje, za razliku od Škarice koji za veću ocjenu pita žešće "gluposti"![]()
Ja sam čula da i za 2 pita dosta :laughing:je kad bi ti pet![]()
super, kontali smo da će bit Musa, pa Škarica pa Pavić al smo na kraju kod džinić hahahahProfesorica dŽiniĆ je legenda!!!preugodna,predraga,ma velim legenda!!!
a može par pitanjca s usmenog da si predočim malko..ma pita dosta,ali nisu to detalji nego izvlači iz tebe kaj god može
ako zapneš pomaže ti kolko god je u mogućnosti
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.