Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam učila po skripti Rabbit Roe i zakonima prošla samPozdrav! Spremam se za državnu upravu pa me zanima da li itko ima iskustva sa skriptom by Avidmar? čini mi se odlična, odlično ju je napravila i da bi mogla biti dovoljna al ako netko ima neka saznanja da li su ipak potrebni i knjiga i zakoni? Mislim vjerujem da je uvijek bolje sa knjigom i zakonima al pošto radim i sa vremenom sam skroz naknap gledam da si ipak olakšam sa nekom kvalitetnom skriptom![]()
BokPozdrav! Spremam se za državnu upravu pa me zanima da li itko ima iskustva sa skriptom by Avidmar? čini mi se odlična, odlično ju je napravila i da bi mogla biti dovoljna al ako netko ima neka saznanja da li su ipak potrebni i knjiga i zakoni? Mislim vjerujem da je uvijek bolje sa knjigom i zakonima al pošto radim i sa vremenom sam skroz naknap gledam da si ipak olakšam sa nekom kvalitetnom skriptom![]()
Ovlasti premjera imas kod Vlade i opcenito o tome kroz Zakone o Vladi u Zosdu.Heii dragi ljudi, citam pitanja i dolazim do problema..ako bi se nasla koja dobra dusa da mi pomogne oko sljedecih stvari..
koje su ovlasti premijera?
Plan o unutarnjem redu(?) nemogu ga nigdje naci..
Zasto se provode reforme DUO?
Kako se reformiraju izvrsne agencije..?![]()
Hvala ti puno, u medjuvremenu sam i nasla nesto hehe jesi jesi, ali mi idalje nije jasno sta bo napisala pod ovo zasto se provode reforme.. :/Ovlasti premjera imas kod Vlade i opcenito o tome kroz Zakone o Vladi u Zosdu.
Plan o unutarnjem redu - ZOSDU (pred kraj negdje)
Reforme su ti tamo kod funkcionalnih reforma modernizacije gdje ti se navode izvrsne agencije, njihovo osamostaljenje i odg za rezultat.
Nadam se da sam bar malo pomogla. Jurim i tipkam![]()
Ne ne, nije bilo to. Da je to bilo to bi znalaTo zadnje ti je sigurno mjere za jačanje koordinativnog kapaciteta Vlade pa onda se objašnjava u upravno tehničkom smislu.
E onda ni ja stvarno ne znam na što se odnosi.Ne ne, nije bilo to. Da je to bilo to bi znala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.