Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ajme i ja se nadam:hm:stigli su....Nadam se da je Teo dobar ispitivač ko što ga svi hvale![]()
Zakon o sustavu drzavne uprave jer najviše pitanja dolazi iz njega ali treba ponešto znati i iz ostalih npr. Iz uredbi načela i unutarnje ustrojstvene jedinice...iz zakona o ustanovama statut ustavnove,tko je na čelu ustanove...izlazis 15-og ? I ja bi al ne znam hoću li stići...pozdrav svima, posto radim i nemam bas vremena uciti sve, a ostalo mi je jos manje vremena do ispita, molila bih vas pomoc na koje zakone da se najvise koncetriram??
joj i ja samo čitala dosada ništ konkretno naučilahvala ti punoizlazim, probat cu, imamo jos 10 dana, ja sam za sad sve samo procitala
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.