Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da.Jel bio tko od izvanrednih na predavanju u cetvrtak, jesu li rekli nesto bitno?
I koje su posljedice za one koji nisu došli 2. i 9.3.?Da.
Imaš infopaket na katedri za upravnu znanost, pod predmetom E-uprava.
Tamo ti pišu sve potrebne informacije vezano uz predmet i ispit.
Važno je da znaš da su predavanja obavezna, za izvanredne prva dva termina , za redovne do kraja.
Izvanredni mogu polagati na roku u 4mj a redovni kada odslusaju predavanja, znaci 6 mj.
Dio ispita ti je taj istraživački rad koji ti prof. pošalje na mail. Ne toleriraju izostanke. Kaže da 1 izostanak može tolerirati, ali više od toga ne. Istraživački rad moraš napraviti prije ispita.
.
Jesi prvi put upisala predmet?Da li netko ide na rok u 04.04.? Prijave za ispit bi trebale biti danas zadnji dan a na studomatu nema mogućnosti za prijavu. Izvanredan sam student i odlušala predmet, a na studomatu nema naznake da je odslušan niti se može prijaviti? Da li je svima tako?![]()
Jesi prvi put upisala predmet?Da li netko ide na rok u 04.04.? Prijave za ispit bi trebale biti danas zadnji dan a na studomatu nema mogućnosti za prijavu. Izvanredan sam student i odlušala predmet, a na studomatu nema naznake da je odslušan niti se može prijaviti? Da li je svima tako?![]()
Javi joj se da ti posalje mail sa zadatkom, rad se treba predati do 28.4.Meni prof nije poslala na mail nista, sto da radim moram li se ja njoj javiti?
Prouči stranicu. Svako pitanje zahtjeva jedan od odgovora 0,1,2,3 ili NA. U svakom pitanju je objasnjeno sto je 0,1..itd. opis se zahtjeva akoje odgovor 2 ili 3. 0 uvijek znaci da to nesto sto je postavljeno pitanju nema na stranici.Ljudi pomoc u vezi zadatka, kako da to ispunim, kakvu oznaku da stavljam u tabelu? I da li u svako polje Description moram upisati nesto i sto? Uopce se ne snalazim.![]()
http://www.iju.hr/downloads/dl1_files/12_Forum.pdf evo ti linkjel ima tko ovaj tekst - Vrček, N., Musa, A. (2017, u objavi) E-uprava u Hrvatskoj: izazovi transformacije uprave u digitalnom društvu. U: Musa, A. (ur.) Uprava u digitalno doba III.: Transformacijski potencijal euprave za veću učinkovitost i odgovornost. Dvanaesti forum za javnu upravu. Zagreb: Friedrich Ebert Stiftung i Institut za javnu upravu.
Piše da je trebalo bit objavljeno od ožujka, al ja to ne nalazim na linku koji je uz to...pa ak netko to ima dal mi može poslat?![]()
Profa ti pošalje na mail tablicu u excellu s pitanjima na engleskom na koje odgovoraš prema stranici grada kojeg odabereš. Ako ti nije ništa poslala na mail, javi joj se i kaži da ti pošalje.Može mi netko reći da li ovaj istraživački zadatak da opišemo stranicu koju izaberemo moramo napisati u obliku eseja ili šta? Nije ništa rekla na uvodnom predavanju o tome.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.