monica
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Na što točno misliš? ja ne mogu naći onu uredbu o utvrđivanju poslova itd. :/Mislim da je ali ja nikako ne mogu nači Musin članak.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Na što točno misliš? ja ne mogu naći onu uredbu o utvrđivanju poslova itd. :/Mislim da je ali ja nikako ne mogu nači Musin članak.
Musa A.(2010.) INFORMACIJSKO DRUŠTVO EUROPSKE UNIJENa što točno misliš? ja ne mogu naći onu uredbu o utvrđivanju poslova itd. :/
evo došao je raspored i na njemu nema e-uprave što vjerojano znači da je upisalo ispod 5 studenata. jel ima tko još da je upisao to? izgleda da ću po informacije morati ići kod muse na konzultacije.
e super, imam onda s kim raspravljat tu po forumui ja sam to upisala. čudim se da je tako malo studenata upisalo taj predmet. :confused2:
na predmetima smjera i izbornim predmetima koji spadaju pod katedru upravna znanost nema pismenih ispita,osim kolokvija ali pošto nema predavanja vjerojatno neće biti ni kolokvijie super, imam onda s kim raspravljat tu po forumuja sam mislila da će biti malo ali bar preko 5, jer sam čitala po forumu pa pošto ih je bilo malo trebali su samo napraviti prezentaciju, pa sam se i ja tomu nadala, a i zanima me to
samo se nadam da knjiga nije velika i da nećemo morati na pismeni kao što je inače slučaj na toj katedri
![]()
ups... a ja si sve mislim kako ništa ne objavljuje na stranici faksa i kako ću joj poslati mail da ju pitam. šta ćemo sad? hoćemo joj svaka zasebno slati mail? ma poslat ću ja njoj odmah sad mail, već je 28. :Osa stranice katedre. ja sam to tek danas vidjela:
Pozivaju se studenti koji su upisali izborni predmet E-uprava da se do kraja ožujka jave e-mailom nastavnici radi dogovora o održavanju konzultativnog sastanka s upisanim studentima.
Anamarija Musa
kakav zajednički mail?Može mala pomoć. Koji je zajednički mail?
Hvala
evo odg mi je da nas čeka da joj se svi jave pa će nam poslati obavijest na mail. eto ako ima tko još da je upisao ovaj izborni neka se javi na [email protected]ja sam isto poslala mail!
imaš i zadatke i usmeni. trebali smo svatko prevesti dio nekog rada i još nešto napisati i još neke stvari naučiti. ne znam što da ti kažem, odi kod profesorice ili joj pošalji mail pa vidi što će ti reći.kolege, ja sam nisam pratio obavijesti na katedri pa sam tek danas vidio ovdje da smo se trebali javit do kraja ožujka. Šta mislite hoće mi pravit neke probleme kad dođem na konzultacije sljedeći tjedan? Jer je to baš ispit il se piše nekakav rad?
šta ti nije Musa to napisala u mailu? vjerojatno će ti i poslati svoj rad/članak, a ako ne onda mi se javi pa ti pošaljem mailom.Pozdrav ljudi, da li mi može netko reći koja je točna literatura za ovaj predmet? Hvala.
u biblioteci pravnog fakulteta su mi kopirali. na tmt 14.kolege može mi neko pomoć sa sljedećom literaturom
Koprić,, Ivan (1999) Struktura i komuniciranje u upravnim organizacijama. Zagreb: Pravni fakultet u Zagrebu, str. 87-109, 118-124, 230-256.
bio sam tamo u masarikovoj i rekli su neš da to ne paše, da stranice ne odgovaraju s njihovima, nemam pojma. Di ste vi to nabavili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.