AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ekonomija javnog sektora

Anchy055

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja imam njezinu skriptu,o prezentacijama nemam pojma..jel ih ima netko pa da mi pisalje na mejl?
i jel ide netko mozda na ovom roku na ejs?
prezentacije su ti u biti skripta, nema razlike..uči po skripti i prolaz je siguran

tomislavk

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ispit se polaže Na insititutu za razvoj i međunarodne odnose.
Moja pitanja su bila ekonomija javnog sektora, čime se bavi i pod koju disciplinu spada.
Ispit vrlo kratak i pet u indexu.

FIFIRORY2

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
MOZE LI MI NETKO REĆI JEL SE STA PROMJENILO ILI SE ZA OVAJ ISPIT JOŠ UVIJEK UČI IZ SKRIPTE 2014
[DOUBLEPOST=1517768492,1517768429][/DOUBLEPOST]MOZE LI MI NETKO REĆI JEL SE STA PROMJENILO ILI SE ZA OVAJ ISPIT JOŠ UVIJEK UČI IZ SKRIPTE 2014

Ina1983

Bila sam na ovom ispitu u utorak, prof nije bilo, dočekalo me pripremljeno pitanje na koje sam pisala esejski odgovor. Položila bez problema.

mario1975

Predmet za poželjeti, poslala nam na mail temu i pisali esej sat vremena. Tema je bila, koliko se sjećam: Utjecaj pandemije na ekonomiju javnog sektora u RH.

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Predmet za poželjeti, poslala nam na mail temu i pisali esej sat vremena. Tema je bila, koliko se sjećam: Utjecaj pandemije na ekonomiju javnog sektora u RH.
Po čemu si učio predmet? skripti iz skriptarnice?

stella

Jel bio tko na roku u 9mj?iskustva?
Bila sam ja, pročitala sam skriptu koja se nalazi u skriptarnici da znam o čemu se radi u predmetu jer sam izvanredan student i daaavno sam odslušala predmet. Ugl na dan ispita sam dobila mail od prof da napišem esej na temu utjecaj covida kao što je i kolega imao na roku prije. Dala je rok do sljedećeg dana. Ja sam ga napisala na dan ispita, negdje stranicu i pola. Dobila 4.

suki

Bila sam ja, pročitala sam skriptu koja se nalazi u skriptarnici da znam o čemu se radi u predmetu jer sam izvanredan student i daaavno sam odslušala predmet. Ugl na dan ispita sam dobila mail od prof da napišem esej na temu utjecaj covida kao što je i kolega imao na roku prije. Dala je rok do sljedećeg dana. Ja sam ga napisala na dan ispita, negdje stranicu i pola. Dobila 4.
Hvala....

KMLM

Koliko znam je pismeni u obliku eseja
Ja sam ga riješila sada u drugom mjesecu, piše se esej 45 minuta gdje se tema dobi na mail te se mailom vrati, tema mi je bila kako je pandemija utjecala na ekoniju, te dobre i loše strane toga,...tako nešto....dobila 4....

stella

Ja sam ga riješila sada u drugom mjesecu, piše se esej 45 minuta gdje se tema dobi na mail te se mailom vrati, tema mi je bila kako je pandemija utjecala na ekoniju, te dobre i loše strane toga,...tako nešto....dobila 4....
Tako sam i ja na jesen pisala, s tim da nam je dala rok do idućeg dana. Isto 4 dobila.

stella

Jel u eseju moramo koristit definicije iz skripte ili mozemo koristit neke druge izvore, tipa s interneta?
Ja sam pročitala skriptu, nisam koristila definicije već sam se bazirala na općenito stanje u državi i kako je utjecalo tipa na školstvo, vojsku i da su prihodi od cestarine umanjeni jer je korona uzrokovala smanjeno putovanje, turiste itd. Stranicu i pola sam napisala.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks